Ezren már tesztelik a közbringákat

Csütörtök reggeltől már kipróbálhatják a MOL Bubi bringákat az első tesztelők. Megkezdődtek a szerződéskötések azokkal az önkéntesekkel, akik vállalták, hogy a kéthetesre tervezett nyílt próbaüzemben a kerékpárok és a rendszer működését felhasználói szemmel vizsgálják.

Az ezer jelentkező féléves MOL Bubi bérletet kap, ha a kéthetes nyílt próbaüzem ideje alatt legalább tízszer, alkalmanként minimum 10 percig használja a rendszert, majd kitölti a honlapunkon található elégedettségi kérdőívet.

Szerződéskötés után a 76 rendelkezésre álló gyűjtőállomás valamelyikéből máris vihetik a bringát a tesztelők, akik felfedezhetik, hogy milyen távon és milyen útvonalon használhatják majd azokat a mindennapokban.

Akinek nem sikerült regisztrálnia tesztelőnek, az se keseredjen el, hiszen hamarosan elindul a rendszer Budapesten, és a kerékpárokat bárki élesben is kipróbálhatja.

Az első ezer magánszemély, aki akkor MOL Bubi bérletet vásárol jelentős kedvezményeket kap, így éves bérlethez 18.900 Ft helyett 12.000 Ft-ért (5.000 Ft felhasználható kerettel), féléves bérlethez 12.500 Ft helyett 8.000 Ft-ért (3.000 Ft felhasználható kerettel) juthat majd hozzá.

Az éles üzem indulását követően 10 napig ingyen adjuk a MOL Bubi napi- és hetijegyeket (a megfelelő bankkártyás biztosíték megléte esetén) azért, hogy minél többen kipróbálhassák a zöld kerékpárokat. A közbringarendszert MOL Bubi bérlettel vagy alkalmi felhasználóként is maximum 30 perces időtartamban bármikor díjmentesen lehet használni.

Facebook-oldalunkon és a MOL Bubi honlapján folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a közbringarendszer bevezetéséről az indulási és tartós kedvezményekről, illetve közzétesszük, mikortól lehet előzetesen regisztrálni a MOL Bubi jegyek és bérletek megvásárlásához.