Forgalmi változások a húsvéti ünnep környékén

A húsvéti ünnep és a tavaszi tanítási szünet miatt kisebb változásokra kell számítani Budapesten a tömegközlekedésben.

Tavaszi szünet

A tavaszi tanítási szünet 2014. április 17-étől, csütörtöktől április 22-éig, keddig tart. Járataink az iskolaszünet hétköznapjai alatt: 17-én, 18-án és 22-én a tanítási időszakban érvényes munkanapi menetrend szerint közlekednek.

Ünnepi közlekedési rend

A húsvéti ünnep miatt április 20-án, húsvétvasárnap és április 21-én, húsvéthétfőn járataink a hétvégi, vagy ahol van ilyen, ott a vasárnapi menetrend szerint közlekednek. A bevásárlóközpontokat érintő járataink közül a 22-es helyett a 22A, a 64-es helyett a 64A, a 104-es helyett a 104A, a 123-as helyett a 123A, a 126-os helyett a 126A és a 162-es helyett a 262-es, buszok közlekednek, a 38-as, a 92-es, a 138-as, a 204-es és a 218-as autóbuszok pedig nem térnek be az áruházakhoz. A 140-es autóbusz helyett húsvéthétfőn a 140B autóbusz jár, amely sem vasárnap sem hétfőn nem tér be a Törökbálint, bevásárlóközpont végállomásra, helyette a Határ utcáig közlekedik.

Közlekedési változásokról percről percre

Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.