Szponzori pályázati felhívás a Bubi projekt működtetésének finanszírozására

Hamarosan Budapesten is megjelennek az európai nagyvárosokból ismert „egyenkerékpárok”, megindul a kerékpáros közösségi közlekedési rendszer. A budapesti rendszer neve Bubi lesz, és várhatóan 2014 tavaszától érhető majd el.

A BKK a mai napon felhívást tett közzé a Bubi működtetésének támogatására. A Bubi Magyarország első olyan közbringa-rendszere lesz, amelyben a felhasználók önállóan tudják felvenni az 1100 kerékpár bármelyikét és helyezhetik azt vissza a 75 állomás valamelyikére.

A megfelelő szponzor bevonása érdekében a BKK pályázati felhívást tett közzé. Erre olyan társaságok jelentkezését várjuk, amelyek elkötelezettek a fenntartható városi közlekedés mellett és támogatják, hogy a rendszer magas színvonalon, folyamatosan elérhető legyen a felhasználók számára.

A BKK a jövőbeni szponzornak számos megjelenési lehetőséget kínál a Bubi rendszerelemein: kerékpárokon, szállító járműveken, munkaruházaton, honlapon, mobil alkalmazásokban, valamint részvételt a Bubi bevezető kampányában, illetve sajtórendezvényein. A BKK egyetlen, összességében a legmagasabb teljes szponzorációs díjat ajánló pályázóval kíván szerződést kötni, azonos szponzorációs díj esetén előnyben részesíti a hosszabb szponzorációs időtartamot vállaló jelentkezőt. Nem megfelelő színvonalú ajánlatok esetén a BKK nem köt szponzorációs szerződést és szükség szerint új pályázatot ír ki. A szponzorációra azért van szükség, hogy – a rendszerhez való éves, havi, napi, stb. hozzáférési díjon felül – a kerékpárok használatát az első fél órában ingyenessé tehessük, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy minél többen választhassák a környezetbarát közlekedési formát.

A Bubi projekt szponzori pályázati felhívásának jelentkezési határideje 2013. május 31.

A pályázatokat a következő címre várjuk:

BKK Budapesti Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Beszerzés és Közbeszerzés

1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 19-21.

A szponzori felhívás innen letölthető.