Társadalmi egyeztetés a Bubi fejlesztéséről

Meghirdetett javaslat
Meghirdetett javaslat címeTársadalmi egyeztetés a Bubi fejlesztéséről
Közzététel időpontja2024.07.01. 14:49
Véleményezés kezdete2024.07.02
Véleményezés vége2024.07.16

Újabb izgalmas időszak elébe néz a fővárosi közbringarendszer: a BKK elindítja a Bubi 3.0 társadalmi egyeztetését. Célunk, hogy a jövő Bubija minél jobban megfeleljen a ti igényeiteknek, ezért arra kérünk, minél többen mondjátok el a véleményeteket.

A MOL Bubi bevezetése óta az egyik legnépszerűbb közlekedési eszközzé vált a fővárosban. Az elmúlt évek fejlesztései révén a rendszer nemcsak több kerékpárral, hanem új gyűjtőállomásokkal is bővült. A megújult kerékpárokat, a funkcionálisabb applikációt és az egyszerűbb, vonzóbb díjstruktúrát örömmel fogadták a budapestiek, nem véletlen, hogy azóta újabb és újabb rekordokat döntötök meg.

Most egy újabb nagy ugrást tervezünk, hogy még többetek számára tegyük vonzóvá a közösségi kerékpározást. A Bubi 3.0 célja, hogy megduplázzuk a kerékpárok számát, növeljük a hálózat lefedettségét és a szolgáltatás részévé tegyük az e-bringákat. Ha mindez sikerül, akkor minden második fővárosi lakos számára elérhetővé válnak a zöld kerékpárok.

Ehhez szükség van a visszajelzéseitekre is. Most elmondhatod a véleményedet arról, hogy szerinted hol lenne a legsürgetőbb új gyűjtőállomások létrejötte Budapesten. Kérjük, töltsd ki kérdőívünket, amely mindössze 5 percet vesz igénybe. A válaszokat július 15-ig várjuk.