Mi a véleményed a megújult Blaha Lujza térről?

Meghirdetett javaslat
Eredmény
Meghirdetett javaslat címeMi a véleményed a megújult Blaha Lujza térről?
Közzététel időpontja2023.05.15. 09:42
Véleményezés kezdete2023.05.15
Véleményezés vége

Budapest 2022. december 10-én visszakapta az újjászületett Blaha Lujza teret. Csaknem másfél évig tartott a tér rekonstrukciója, ami hatással volt a közelben vagy a környező kerületekben élők és dolgozók életére is. Számtalan fejlesztést és korszerűsítést követően a városlakók egy megújult, zöld és kényelmes Blaha Lujza teret vehettek birtokukba. Elkészült a harmadik új gyalogos-átkelőhely a Rákóczi út és a Nagykörút kereszteződésében, megújult a Somogyi Béla utca, valamint a közműhálózat és a közvilágítás is, új zöldfelületek jöttek létre, illetve két új MOL Bubi gyűjtőállomást is létesítettünk a tér két oldalán. Ha kíváncsi vagy a fejlesztés részleteire, látogass el ide, és olvass a jelentősebb eseményekről, nézd meg a képgalériát. 

 

a felújított Blaha Lujza tér madártávlatból

 

A Blaha Lujza tér átalakítása az utóbbi időszak egyik legfontosabb köztérmegújítási projektje, és több százezer ember mindennapjaira van hatással. Annak érdekében, hogy a jelenlegi és jövőbeni fejlesztéseink tervezésénél is a városlakók igényei legyenek a középpontban, szeretnénk felmérni, mit gondolnak a térhasználók a megújult Blaháról.

Mondd el, mi a véleményed a zöldfelületekről, az utcabútorokról, oszd meg velünk, mit szeretsz csinálni a téren. Ötleteljünk közösen, hogyan lehetne még élhetőbb Budapest egyik legfontosabb köztere!

Véleményedet elősorban az alábbi online kérdőíven keresztül várjuk, de az előre megadott időpontokban kérdezőbiztosaink személyesen is kikérik a téren járók véleményét.

 

 

A kérdőív kitöltése teljesen önkéntes és anonim. Az eredményeket a felmérés lezárása után ezen az oldalon is közzétesszük.

Köszönjük, hogy részt veszel a felmérésünkben!