Informatikai karbantartás miatt szerdáról csütörtökre virradó éjjel nem elérhető néhány BKK-s szolgáltatás

Budapest, 2024. június 12. – A BKK informatikai rendszerét értintő karbantartás miatt június 12-éről 13-ára (szerdáról csütörtökre) virradó éjjel csak korlátozottan vagy nem érhető el a BKK néhány informatikai szolgáltatása. A szolgáltatások kiesése nem érinti a járatokat, azok menetrend szerint közlekednek.

Az BKK informatikai hálózatát érintő karbantartási munkák miatt június 12-éről 13-ára (szerdáról csütörtökre) virradó éjjel a BKK bizonyos szolgáltatásai csak korlátozottan vagy nem érhetők el. A szolgáltatáskiesés nem érinti a járatokat, azok menetrend szerint közlekednek. Az előre tervezett munkák miatt a BKK ügyfelei az alábbi szolgáltatásokban tapasztalhatnak kieséseket:

  • a BKK jegy- és bérletautomatái június 12., szerda 22:00 és június 13., csütörtök 5:00 között csak készpénzt fogadnak el;

  • a BKK weboldala június 13-án, csütörtökön 0:00 és 5:00 között nem elérhető;

  • a valós idejű közlekedési információk a BudapestGO alkalmazásban június 13-án, csütörtökön 0:00 és 5:00 között nem elérhetők;

  • a BudapestGO alkalmazás több funkciója (regisztráció, bejelentkezés, elfelejtett jelszó, céges számlázási cím rögzítése, számlák kiküldése) június 13-án, csütörtökön 0:00 és 5:00 között nem elérhető.