BKK-diákbérleteddel páros élménycsomagot nyerhetsz a Csodák Palotájába!

Budapest, 2022. augusztus 1. – Aki szívesen játszana, mozizna vagy kipróbálná a négyféle szabadulószoba egyikét a Csodák Palotájában, az most egy augusztusban vásárolt közoktatási és felsőoktatási Budapest-bérlettel könnyen esélyt kaphat erre. A BudapestGO applikációban 2022. augusztus 1. és 31. között megvásárolt félhavi, havi, negyedéves, szemeszterre szóló vagy éves diákbérlettel páros élménycsomagot lehet nyerni.

BKK_nyereményjáték

A diákbérlettel számtalan élmény vár! A BKK 20 db páros élménycsomagot sorsol ki a Csodák Palotájába 6500 forint/fő értékben azok között, akik a BudapestGO applikációban félhavi, havi, negyedéves, szemeszterre szóló vagy éves közoktatási vagy felsőoktatási Budapest-bérletet vásárolnak 2022. augusztus 1. és 31. között, feliratkoznak a BudapestGO hírlevélre, majd azt követően regisztrálnak a nyereményjáték oldalán.

A sorsolást követően a nyertesek eltölthetnek akár egy egész napot a Csopa játékaival; részesei lehetnek egy különleges moziélménynek is: választható 5D, 9D vagy Körmozi vetítés; vagy kipróbálhatják a négyféle szabadulószoba egyikét („A mérnök szobája”, „Vészhelyzet”, „Világjáró”, „A megújuló város”). A páros jegyet 2023. március 7-éig használhatják fel a nyertesek.

Regisztrálni 2022. augusztus 1-től szeptember 2-án 14 óráig lehet. Sorsolás: 2021. szeptember 5., 11 óra.

A nyertesek nevét a BKK 2022. szeptember 5-én 14 és 18 óra között teszi közzé weboldalán, valamint Facebook-oldalán, és szeptember 7-ig értesíti őket a regisztrációkor megadott e-mail-címen.

További részleteket a www.bkk.hu/csopa oldalon olvashat.