Több mint bérlet – júniusban a BKK-bérlettel csobbanni is lehet

Budapest, 2021. június 2.A Budapesti Közlekedési Központ különleges ajánlattal kedveskedik ügyfeleinek: a júniusban érvényes BKK-bérlet 20% kedvezményt biztosít a Budapest Gyógyfürdői által üzemeltetett fürdőkbe és strandokra.

 „Használd ki a BKK Budapest-bérleted! Több van benne, mint gondolnád.” – szól a BKK legújabb kampányüzenete. A júniusban érvényes BKK Budapest-bérlet tulajdonosa a BGYH online felületén megvásárolt felnőtt fürdőbelépő árából 20% kedvezményt kap a pénztárakban feltüntetett jegyárakhoz képest.

Ha ügyfeleink rendszeresen igénybe veszik a közösségi közlekedést, további élményeket szerezhetnek a BKK Budapest-bérlettel. Úszáshoz, kikapcsolódáshoz, lazításhoz, baráti élményekhez, testi-lelki feltöltődéshez egyaránt igénybe vehető a BKK Budapest-bérlet által kínált kedvezmény, és felfedezhetők Budapest ikonikus fürdői és strandjai: a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Dandár, a Csillaghegyi, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Palatinus, a Római vagy a Pünkösdfürdő.

Az ajánlat pontos igénybevételi feltételei a http://bkk.hu/ajanlatok oldalon érhetők el.

Az ajánlat a 2021. június 1. és 30. között érvényes BKK Budapest-bérletekre vonatkozik. A kedvezményes felnőtt fürdőjegyek június 1. és július 4. között vásárolhatók meg online a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. weboldalán.  

Budapesti Közlekedési Központ