Összehozzuk a várost

Több mint 3 millió utazás történik nap mint nap közösségi közlekedéssel Budapesten. Minden utazás valamilyen cél érdekében történik, munkába, iskolába, kikapcsolódni megyünk, és rendszerint a kapcsolataink határozzák meg ezeket: barátainkhoz, kollégáinkhoz, szerelmünkhöz, nagymamánkhoz, ügyfeleinkhez igyekszünk. A város a benne élők kapcsolódása és mi hozzuk össze Budapest lakóit. A BKK-nak az a küldetése, hogy mindenki megérkezzen oda, ahol dolga, feladata, öröme van, ahol várják.

Elmesélünk neked három sztorit utazásról és megérkezésről, hogy te is elmesélj nekünk egy valódi történetet, a tiédet!

Téged milyen emlékezetes találkozóra vittünk el? Milyen fontos célodat valósítod meg a segítségünkkel nap mint nap? Hadd legyünk büszkék arra, hogy veled lehettünk, lehetünk, és hadd kürtöljük szét Budapest-szerte!

Segíts nekünk, hogy ne csak a várost hozzuk össze, de a benne születő történeteket is! Küldd el egy utazásod és megérkezésed sztoriját az oldal alján lévő űrlapon, vagy e-mailben az  osszehozzukbkk.hu  címre és figyelj, talán pont a te elbeszélésed kel majd életre egy különleges helyszínen és módon! Legyél te az EGY a hárommillióból!