MOBILITÁSTERVEZÉS SZAKÉRTŐ

Jelentkezés

Érdekel az állás és megfelelsz az elvárásoknak? Ne habozz kattints a jelentkezés gombra!

Jelentkezés

Legalább az önéletrajzodat fel kell töltened.
Maximum 5 fájlt tölthetsz fel, egyenként legfeljebb 2MB méretben. Az elfogadott fájlformátumok: pdf, doc, docx, odt és rtf.

A Budapesti Közlekedési Központ a főváros mobilitásmenedzsere. Ez jól hangzik ugye? Milyen feladatokat is jelent ez számunkra? Összehangoljuk, működtetjük, fejlesztjük a budapesti közösségi- és az egyéni közlekedést, mi tervezzük a menetrendet, rendeljük meg a közlekedési szolgáltató cégektől a járművek, például a villamos és buszjáratok működtetésének ellátását. Mi gondoskodunk az informatikai rendszerek működéséről és azok folyamatos fejlesztéséről. A mi feladatunk a Főváros közlekedésfejlesztési stratégiájának kidolgozása és a fejlesztések hatásainak nyomonkövetése is. A stratégiai tervezési feladatok része a fővárosi közlekedésfejlesztési irányelvek által meghatározott koncepciók, javaslatok kidolgozása, a közlekedésfejlesztési projektek előkészítése a fenntartható városi mobilitástervezés (SUMP) stratégiai tervezési irányelvek biztosításával.

Röviden, mozgásban tartjuk a várost.

Ha szeretnél a BKK csapatába tartozni, akkor jelentkezz hozzánk és vegyél részt közös céljaink megvalósításában! Várjuk jelentkezésedet kollégáink közé az alábbi munkakörbe:

 

MOBILITÁSTERVEZÉS szakértő

Feladatai:

  • A BKK mobilitástervező csapatának tagjaként a Főváros által megvalósított fejlesztések, beruházások közlekedésszakmai, koncepcionális előkészítése, a stratégiai tervezési folyamat megalkotása és végrehajtása, az ágazatközi egyeztetések lefolyatása, koncepcionális kérdésekhez, külső megkeresésekhez az egységes közlekedésszakmai álláspont kidolgozása és képviselete, a közlekedésfejlesztés és a városfejlesztés terveinek összehangolása.
  • A közlekedésstratégiai tervezési dokumentumok megalkotása és rendszeres felülvizsgálata, aktualizálása, a Budapesti Mobilitási Terv (BMT) felülvizsgálata, a közlekedésfejlesztési projektek értékelése (fenntartható városi mobilitástervezés) SUMP módszertan segítségével, projektlista megalkotásának támogatása.
  • Támogatja a Fővárosi Önkormányzat közlekedési ágazatot érintő szabályozási, rendeletalkotási feladatait az átfogó fővárosi és országos stratégiai dokumentumok készítését (Nemzeti Közlekedési Stratégia, Városfejlesztési Koncepció).
  • Közreműködik a Főpolgármesteri Hivatal közlekedésszakmai döntés-előkészítő és végrehajtó munkájában, a Mobilitástervezés szakterületet érintően különösen: a Fővárosi Közgyűlés vonatkozó határozatainak végrehajtásában; a Fővárosi Közgyűlés elé kerülő szakterületi döntési javaslatok összeállításában, koordinálásában, társ-szakterületi javaslatok véleményezésében; a városvezetéshez címzett, a szakterületet érintő kérdésekre, interpellációkra, sajtó és egyéb megkeresésekre adandó szakmai válaszok összeállításában.
  • Együttműködik és kapcsolatot tart a tulajdonos, a cégcsoporton belüli és a cégcsoporton kívüli társaságok (pl. szolgáltatók, közszolgáltatók, szakmai szervezetek, kamarák, civil szervezetek, hatósági és közigazgatási szervek) képviselőivel.
  • Hatáskörében részt vesz a Társaság stratégiájának, üzleti tervének, munkatervének kialakításában, a beszámolók, munkatervek elkészítésében, felülvizsgálatában.

Téged keresünk:

  • ha egyetemi diplomád van, közlekedési, urbanisztikai területen,
  • felsőfokú szinten beszélsz angolul,
  • van legalább 5 év szakmai tapasztalatod.

Előnyt jelent, ha rendelkezel tervezői tapasztalattal, jogosultsággal településrendezési tervek közlekedési munkarészeinek elkészítéséhez vagy közigazgatási szakvizsgával.

Miért válassz minket?

Célunk a barátságos, motivált, célorientált csapat kialakítása, melyben fontos szerepet kapsz. Versenyképes fizetést és juttatási csomagot kínálunk, valamint jó hangulatú közösségi programokkal hozzuk össze a kollégákat egy kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre. Irodaházunk központi helyen, a Deák tértől néhány percre található, számos közlekedési eszközzel könnyen elérhető.

Vár a BKK csapata!

Amennyiben kihívásokkal teli karrierlehetőséget, változatos munkát, versenyképes juttatásokat, kellemes, modern munkakörnyezetet keresel, nyitott vagy az új tapasztalatokra, szívesen csatlakoznál egy fantasztikus csapathoz, és vállalatunk ügyfeleinek igényei számodra is elsődlegesek, kérjük, nézd meg aktuális állásajánlatainkat! Várjuk jelentkezésedet, legyél te is a csapatunk tagja!

Budapest közlekedésének működtetése és megújítása izgalmas és felelősségteljes munka, amely emberek ezreire van hatással nap mint nap. A BKK sikere a munkatársak szaktudásán, ügyfélközpontúságán és együttműködésén alapszik. Társaságunk elkötelezett a tehetséges munkavállalók felkutatásában és hosszú távú megtartásában. Ehhez folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőséget biztosítunk.

Önéletrajzod megküldésével elfogadod az adatkezelési tájékoztatónkat, amelyet kérünk, olvass el az alábbi linken: Adatkezelési tájékoztató pályázók részére
 

 

Munkatársaink mondták:  

 

Kiszámítható a cég, jó a fizetés, és betekintést kaphatok a munkám révén az egész főváros működésébe.

 

Szeretem látni a munkám eredményét a mindennapokban. Szakmai kihívásnak tekintem, hogy amit a tervezőasztalnál kitalálunk, az Budapest lakosságának érdekeit szolgálja. A végén pedig megelégedéssel tölt el, amikor megvalósulnak a fejlesztéseink.

 

Presztízsnek tartom, hogy itt dolgozhatok. A legnagyobb fejlesztések részesei lehetünk, amelyekre még az unokáink is büszkék lesznek majd.

 

A vezetőség nyitott az innovatív ötletekre, és értékelik a munkámat.

 

Mindig pontosan érkezik a fizetés a számlámra, és a vállalat korrekt módon elszámolja a túlórákat is. Jó a munkaszervezés, és számomra lényeges az is, hogy frekventált helyen, belvárosi irodában dolgozhatok, a munkába járáshoz pedig közlekedési támogatást kapok.

 

Nem a multik központi anyagait adaptáljuk, hanem saját ötleteinket valósíthatjuk meg. A cég vevő a kreativitásunkra.

 

A kollégákkal nemcsak munkaidőben jó együtt lenni, de a szabadidőnket is gyakran töltjük együtt. Sportolni, szórakozni járunk, utazgatunk. A magánéletben is számíthatunk egymásra.

 

Gyakornokként kerültem a BKK-hoz, és hamar érdemi munkát tudtam végezni. A gyakornoki időm letelte után már nem volt kérdés egyik fél részéről sem, hogy maradok. A cég igényt tart rám, mindenben támogatnak, én pedig tökéletes karrierutat látok magam előtt, és szakmailag kiteljesedhetek.