FOLYAMATMENEDZSMENT ÉS SZABÁLYOZÁSI FŐMUNKATÁRS / SZAKÉRTŐ

Jelentkezés

Érdekel az állás és megfelelsz az elvárásoknak? Ne habozz kattints a jelentkezés gombra!

Jelentkezés

Legalább az önéletrajzodat fel kell töltened.
Maximum 5 fájlt tölthetsz fel, egyenként legfeljebb 2MB méretben. Az elfogadott fájlformátumok: pdf, doc, docx, odt és rtf.

A Budapesti Közlekedési Központ a főváros mobilitásmenedzsere. Ez jól hangzik ugye? Milyen feladatokat is jelent ez számunkra? Összehangoljuk, működtetjük, fejlesztjük a budapesti közösségi- és az egyéni közlekedést, mi tervezzük a menetrendet, rendeljük meg a közlekedési szolgáltató cégektől a járművek, például a villamos és buszjáratok működtetésének ellátását. A mi feladatunk a jegyek és bérletek árusítása, az utazási jogosultság ellenőrzése, valamint megtervezzük és irányítjuk a közlekedési hálózatot, valamint utastájékoztatási feladatokat is ellátunk. Ügyfelünk az összes fővárosi lakos, idelátogató belföldi és külföldi turista, akár a közösségi közlekedést veszi igénybe, akár MOL Bubi bringával jár.

 

Röviden, mozgásban tartjuk a várost.

Ha szeretnél Nálunk dolgozni, jelentkezz hozzánk és vegyél részt céljaink megvalósításában! Az alábbi munkakörbe várjuk jelentkezésed:

 

FOLYAMATMENEDZSMENT ÉS SZABÁLYOZÁSI fŐMUNKATÁRS / sZAKÉRTŐ

 

Főbb feladatok:

 • szabályozási, illetve folyamat- és működésfejlesztési szempontból véleményezi a Társaság szabályzatait,
 • részt vesz a szabályzattervezetek elkészítésében,
 • koordinálja a szabályzatok véleményezési folyamatát, azok kibocsátását, gondoskodik a szabályzatok megfelelő kihirdetéséről és közzétételéről,
 • gondoskodik a szabályozás megfelelő dokumentálásáról, a vonatkozó nyilvántartások vezetéséről, a szükséges tájékoztatások elkészítéséről,
 • segíti a Társaság szabályozási rendszere koherenciájának biztosítását, annak működését folyamatosan figyelemmel kíséri és javaslatot tesz a fejlesztésére,
 • folyamatfelvételi interjúkat és workshopokat tart, feltérképezi a folyamatokat az ARIS-ban és elkészíti a folyamatszabályzatokat,
 • részt vesz a Társaság működési és folyamati problémáinak azonosításában, az elvárt és az aktuális működés közötti eltérések feltárásában és a fejlesztésre vonatkozó javaslattételben.

 

Követelmények:

 • felsőfokú végzettség (főiskola, egyetem),
 • 3 – 5 év hasonló területen szerzett tapasztalat,
 • irodai programcsomag magabiztos használata (MS Office),
 • önálló, pontos munkavégzés,
 • gyors, logikus gondolkodás,
 • folyamat- és rendszerszemlélet,
 • jó fogalmazási és szövegértelmezési készség,
 • jó kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt,
 • ARIS vagy egyéb folyamatmenedzsment szoftver ismerete.

 

Előnyt jelent:

 • SharePoint ismerete

 

Miért válassz minket?

 

Célunk a barátságos, motivált, célorientált csapat kialakítása, melyben fontos szerepet kapsz. Vezetőd odafigyel ötleteidre, értékeli lelkes és dinamikus hozzáállásod. Mindehhez versenyképes fizetést és juttatási csomagot kínálunk, valamint jó hangulatú közösségi programokkal hozzuk össze a kollégákat egy kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre. Irodaházunk központi helyen, a Deák tértől néhány percre található, számos közlekedési eszközzel könnyen elérhető. Nálunk magas összegű cafeteria, rugalmas munkaidő és utazási kedvezmény vár.

Jelentkezésedet a karrierbkk.hu e-mail címen várjuk, kérjük, hogy a tárgyban add meg „FOLYAMATMENEDZSMENT ÉS SZABÁLYOZÁSI FŐMUNKATÁRS / SZAKÉRTŐ” munkakör megnevezést.

Vár a BKK csapata!

Amennyiben kihívásokkal teli karrierlehetőséget, változatos munkát, versenyképes juttatásokat, kellemes, modern munkakörnyezetet keresel, nyitott vagy az új tapasztalatokra, szívesen csatlakoznál egy fantasztikus csapathoz, és vállalatunk ügyfeleinek igényei számodra is elsődlegesek, kérjük, nézd meg aktuális állásajánlatainkat! Várjuk jelentkezésedet, legyél te is a csapatunk tagja!

Budapest közlekedésének működtetése és megújítása izgalmas és felelősségteljes munka, amely emberek ezreire van hatással nap mint nap. A BKK sikere a munkatársak szaktudásán, ügyfélközpontúságán és együttműködésén alapszik. Társaságunk elkötelezett a tehetséges munkavállalók felkutatásában és hosszú távú megtartásában. Ehhez folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőséget biztosítunk.

Önéletrajzod megküldésével elfogadod az adatkezelési tájékoztatónkat, amelyet kérünk, olvass el az alábbi linken: Adatkezelési tájékoztató pályázók részére
 

 

Munkatársaink mondták:  

 

Kiszámítható a cég, jó a fizetés, és betekintést kaphatok a munkám révén az egész főváros működésébe.

 

Szeretem látni a munkám eredményét a mindennapokban. Szakmai kihívásnak tekintem, hogy amit a tervezőasztalnál kitalálunk, az Budapest lakosságának érdekeit szolgálja. A végén pedig megelégedéssel tölt el, amikor megvalósulnak a fejlesztéseink.

 

Presztízsnek tartom, hogy itt dolgozhatok. A legnagyobb fejlesztések részesei lehetünk, amelyekre még az unokáink is büszkék lesznek majd.

 

A vezetőség nyitott az innovatív ötletekre, és értékelik a munkámat.

 

Mindig pontosan érkezik a fizetés a számlámra, és a vállalat korrekt módon elszámolja a túlórákat is. Jó a munkaszervezés, és számomra lényeges az is, hogy frekventált helyen, belvárosi irodában dolgozhatok, a munkába járáshoz pedig közlekedési támogatást kapok.

 

Nem a multik központi anyagait adaptáljuk, hanem saját ötleteinket valósíthatjuk meg. A cég vevő a kreativitásunkra.

 

A kollégákkal nemcsak munkaidőben jó együtt lenni, de a szabadidőnket is gyakran töltjük együtt. Sportolni, szórakozni járunk, utazgatunk. A magánéletben is számíthatunk egymásra.

 

Gyakornokként kerültem a BKK-hoz, és hamar érdemi munkát tudtam végezni. A gyakornoki időm letelte után már nem volt kérdés egyik fél részéről sem, hogy maradok. A cég igényt tart rám, mindenben támogatnak, én pedig tökéletes karrierutat látok magam előtt, és szakmailag kiteljesedhetek.