Így közlekedünk a május 1-i hosszú hétvégén

A munka ünnepén, 2020. május 1-jén, pénteken a fővárosi közösségi közlekedési járatok az ünnepnapokon, illetve munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint indulnak. Az M3-as metró ezen a napon a Nagyvárad tér és Újpest-központ között közlekedik, Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között pótlóbusszal lehet utazni.

A hosszú hétvége további két napján a megszokott hétvégi közlekedési rend lesz érvényben: május 2-án, szombaton a szombati, 3-án vasárnap pedig a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint indulnak a járatok. Ezen a két napon az M3-as metró is a megszokott hétvégi rend szerint, a Lehel tér és Újpest-központ között közlekedik, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pótlóbusszal lehet utazni.

Utazásukat a hosszú hétvégén is akár előzetesen, akár menetközben a BKK FUTÁR alkalmazással érdemes megtervezni, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat ajánlja fel úti célunk eléréséhez. A weben a futar.bkk.hu címen, emellett iOS és androidos mobilalkalmazásként is elérhető BKK FUTÁR-ban beállíthatjuk, hogy a leggyorsabb, a legkevesebb átszállást, vagy a legkevesebb sétát igénylő utazási mód szerint javasoljon útvonalat.

Budapest, 2020. április 30.

Budapesti Közlekedési Központ