Lezárják az Erzsébet hidat vasárnap éjszakára közműmunka miatt

Lezárják a forgalom elől az Erzsébet hidat november 17-ről 18-ra, vasárnapról hétfőre virradóra éjfél és hajnali 4 óra között, mert az ott épülő távhővezeték nyomáspróbáját tartják. A korlátozás miatt az egyébként ott áthaladó éjszakai buszok, a 907-es, a 908-as, a 956-os és a 973-as járat a Szabadság hídon át közlekedik. A BKK kéri az autósokat, hogy legyenek figyelemmel a híd lezárására, és már a BAH-csomópontnál, a Baross téren, az Astoriánál és az alsó rakpartokon megfelelően válasszák meg, merre vezetnek tovább.

A 907-es és a 973-as autóbusz budai végállomása felé nem érinti a Döbrentei tér és a Rudas Gyógyfürdő megállóhelyet. A pesti végállomás felé tartó buszok nem érintik a Rudas Gyógyfürdő és a Ferenciek tere megállót; a módosított útvonalszakaszon a Fővám téren a 83-as troli, a Kálvin téren pedig a 9-es busz Óbuda irányú megállójában állnak meg.

A 908-as autóbusz a Móricz Zsigmond körtér, a 956-os pedig Hűvösvölgy felé nem érinti a Döbrentei teret, a módosított útvonalszakaszon a 19-es villamos Rudas Gyógyfürdő megállójában lehet felszállni rá. A Cinkotai autóbuszgarázs felé tartó 908-as és a Pécel irányú 956-os busz nem érinti a Ferenciek tere megállót, a módosított útvonalszakaszon a Fővám téren a 83-as troli, a Kálvin téren pedig a 9-es busz Óbuda irányú megállójában lehet felszállni rá.

Budapest, 2019. november 14.

Budapesti Közlekedési Központ