Forgalomkorlátozás Csepelen szeptember 1-jén, változik több buszjárat útvonala is

Koncertet tartanak Csepelen a Szent Imre téren szeptember 1-jén, vasárnap, ezért már hajnali 5 órától másnap hajnali 3 óráig lezárják a Károli Gáspár utcát a Kossuth Lajos utca és a II. Rákóczi Ferenc út között. A forgalomkorlátozás miatt változik a 38-as buszcsalád, valamint a 35-ös, a 71-es és a 151-es buszjárat útvonala. Az útlezárás miatt szeptember 1-jén, vasárnap egész nap
  • a 38-as buszcsalád Szigetszentmiklós, Lakihegy, illetve Budatétény vasútállomás (Campona) felé tartó járatai nem érintik a Szent Imre tér H és a Karácsony Sándor utca H megállóhelyet; a buszokra a Kossuth Lajos utcában, a 36-os járat Karácsony Sándor utca és Széchenyi István utca megállójában lehet felszállni. (Az ellenkező irányba tartó buszok útvonala nem változik.)
  • a 35-ös busz Szentlőrinci úti lakótelep felé tartó járatai nem érintik a Széchenyi István utca és a Karácsony Sándor utca megállóhelyet; a buszokra a 36-os járat Szent István úti II. Rákóczi Ferenc út megállójában, majd a II. Rákóczi Ferenc úti Karácsony Sándor utca H megállójában lehet felszállni. (Az ellenkező irányba tartó buszok útvonala nem változik.)
  • a 71-es busz Csepel, Szent Imre tér felé tartó járatai nem érintik a Szent Imre tér H megállóhelyet. (Az ellenkező irányba tartó buszok útvonala nem változik.)
  • a 151-es busz Kőbánya alsó vasútállomás felé tartó járatai nem érintik a Kossuth Lajos utcai Karácsony Sándor utca megállóhelyet; a buszokra a 36-os járat Szent István úti II. Rákóczi Ferenc út megállójában, majd a II. Rákóczi Ferenc úti Karácsony Sándor utca H megállójában lehet felszállni. (Az ellenkező irányba tartó buszok útvonala nem változik.)
Utazását érdemes előre megtervezni a BKK FUTÁR alkalmazással, amely valós idejű járatinformációk alapján az optimális útvonalat számolja ki úti célja eléréséhez. Budapest, 2019. augusztus 30. Budapesti Közlekedési Központ