Megújul a VIII. kerületi Százados út és Szörény utca

2015. szeptember 21-étől, hétfőtől várhatóan december közepéig megújul a VIII. kerületi Százados út (Kerepesi út és Szörény utca közötti szakasza), valamint a Szörény utca (Százados út és Hungária körút közötti szakasza). A felújítás során megújul a teljes útburkolat, valamint a gyalogosok biztonságos közlekedése érdekében a járdák is. A BKK kéri az autósokat, hogy figyeljék a módosított forgalmi rendet és ne megszokásból vezessenek!

A munkálatok ideje alatt félpályás útlezárásra kell számítani, ahol a Százados utat a Szörény utcától a Kerepesi útig egyirányúsítják. A munkálatok előrehaladtával a hétvégi időszakban a Százados út – Szörény utca kereszteződését is lezárják.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.