Forgalomkorlátozások a III. kerületi Kalászi utcában és a Nimród utcában gázvezeték-építés miatt szeptember 2-ától két hétig

2015. szeptember 2-ától (szerdától) várhatóan szeptember 16-áig (szerdáig) a III. kerületi Kalászi utcában a Nánási út és a Keve utca között, valamint a Nimród utcában a Nánási út és a Zaránd utca között gázvezeték-építés lesz, ezért a Kalászi utcát és a Nimród utcát több ütemben egyirányúsítják.

A Kalászi utcában az alábbi ütemezés szerint alakulnak a forgalomkorlátozások:

  • Az első építési ütemben a Nánási út és a Zaránd utca közötti útszakaszt egyirányúsítják, a Zaránd utca irányába.
  • A második építési ütemben a Zaránd utca és a Keve utca közötti útszakaszt egyirányúsítják, a Keve utca irányába.
  • A harmadik építési ütemben a Kalászi utca forgalmát a Keve utcai kereszteződésben korlátozzák, ebben az időszakban félpályás lezárás mellett, váltakozó irányban haladhat a forgalom.

Az építési munkák miatt – szintén szeptember 2-ától 16-áig – a Nimród utcát egyirányúsítják a Nánási út felől a Zaránd utca felé.

A BKK kéri az autósokat, hogy a forgalomkorlátozások idején az egyirányúsított utcák helyett használják a párhuzamos utcákat.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkk.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.