Szeptember második feléig gázvezeték-rekonstrukció miatt változik az újpesti Schweidel József utca, Baross utca és a Mildenberger utca forgalma

2015. augusztus 10-étől (hétfőtől) gázvezeték-rekonstrukció kezdődik Újpesten a Schweidel József utcában, a Baross utca Gárdi Jenő utca és Mildenberger utca közötti szakaszán, továbbá a Mildenberger utcában. A munkavégzés ideje alatt a környéken forgalmi torlódások várhatóak, ezért a BKK kéri, hogy aki teheti, kerülje el. A több ütemben végzendő munka várhatóan szeptember 21-éig (hétfőig) tart. Augusztus 10-étől (hétfőtől) 19-éig (szerdáig) a Baross utcában és a Schweidel József utcában dolgoznak. A Baross utca említett szakaszán az autósok egy sávon, váltakozó irányban haladhatnak; a forgalmat ideiglenesen kihelyezett jelzőlámpa irányítja. A Baross utcából ebben az időszakban nem lehet majd behajtani a Schweidel József utcába, az Attila utca irányából pedig zsákutcaként funkcionál.

Várhatóan augusztus 17-étől (hétfőtől) szeptember 21-éig a Baross utca Schweidel József utca és a Baross utca 75-77. között dolgoznak. Az utca páratlan (a Váci úttól távolabb eső) oldalán az úttest szélén és a gyalogos járdán folyik a munka, ezért sávszűkületre és parkolási tilalomra kell számítani.

Várhatóan szeptember 7-étől 21-éig a Baross utca 75-77. szám és a Mildenberger utca között, valamint a Mildenberger utcában is folynak a munkálatok, a Baross utcában a páros (a Váci úthoz közelebb eső) oldalon, valamint a 73/c számnál az útpályát keresztezve. A munkavégzés miatt a Baross utcán sávszűkület lesz, a Mildenberger utca 2. és 8. szám között pedig teljes szélességében lezárják az utat. A Mildenberger utcába a Baross utca irányából nem lehet majd behajtani, az Attila utca irányából pedig zsákutcaként funkcionál. A Mildenberger utca – Baross utca útvonalon közlekedő 30-as, 30A és 230-as autóbusz ebben az időszakban a Semmelweis utca–Baross utca módosított útvonalon közlekedik majd.