Forgalomkorlátozások a Szilágyi Erzsébet fasor szervizútján augusztus 24-étől szeptember második feléig

Augusztus 24-étől (hétfőtől) szeptember második feléig gázvezeték-építés lesz a II. kerületben a Szilágyi Erzsébet fasor szervizútján. Szeptember 20-áig lezárják a Volkmann utca és a Házmán utca közötti szervizút-szakaszt, ezért a Volkmann utca a Pasaréti út felől ideiglenesen zsákutca lesz; szeptember 24-éig a szervizút Gábor Áron utca és Küküllő utca közötti részét is lezárják.

Az augusztus 29-30-i (szombat-vasárnap) hétvégén a Szilágyi Erzsébet fasor 22/a-c, a szeptember 5-6-i (szombat-vasárnap) hétvégén pedig a Szilágyi Erzsébet fasor 20/c ingatlannál – mindkettő a Gábor Áron utca és a Pázsit utca között található – dolgoznak, ezért a munkaterület mellett irányonként 1-1 sávon lehet majd közlekedni. Egy későbbi időpontban a Gábor Áron utca is munkaterület lesz a Szilágyi Erzsébet fasor torkolata környezetében, de a Gábor Áron utcában is mindvégig biztosított lesz a közúti forgalom 2 x 1 sávon.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkk.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.