A Gyömrői úti és a Ferihegyi repülőtérre vezető úton a gyalogos felüljáró felújítása miatt forgalomkorlátozás várható

2015. augusztus 17-étől, hétfőtől várhatóan december közepéig felújítják a Gyömrői út és a Ferihegyi repülőtérre vezető út fölötti gyalogos felüljárót. A felüljáró felújítása során a gyalogosforgalom biztosítva lesz a felüljáró félpályán. A közúti forgalom számára a felüljáró alatti Gyömrői út egy-egy sávján kell időszakos korlátozásra számítani, míg a Ferihegyi repülőtérre vezető úton csak éjszaka, jelzőőrös irányítás mellett lesz időszakos forgalomkorlátozás. A BKK kéri az autósokat, hogy az érintett szakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek.

A felújítás során az acél felszerkezet teljes korrózióvédelmi bevonatot kap, valamint új acél lépcsőfeljárók készülnek, ezért a felújítása során a lépcsőkarokat lezárják és ideiglenes mobil lépcső-tornyokon lehet a felüljárót megközelíteni.

A BKK honlapján, illetve a  kozut.bkk.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.