Forgalomkorlátozások a Ferenc körúton és a József körúton július 13-ától szeptember második feléig vízvezeték-felújítási munkák miatt

2015. július 13-ától (hétfőtől) várhatóan szeptember második feléig vízvezeték-felújítási munkákat végeznek a Nagykörúton a Mester utca és a Rákóczi tér között az útszakasz szakaszos forgalomkorlátozásával. A korlátozások nagyobb mértékben a Nagykörút Blaha Lujza tér felé vezető oldalát érintik, ahol a parkolósáv ideiglenesen megszűnik, de a Petőfi híd irányú oldalon is lesznek sávlezárással járó forgalomkorlátozások.

A munkavégzés első ütemeiben, július 13-ától (hétfőtől) várhatóan két hétig a Ferenc körúton a Mester utca és a Tűzoltó utca között lezárják a parkolósávot. Emellett a hétvégékre a Mester utcánál csak egy sávon haladhat majd a Blaha Lujza tér irányú nagykörúti forgalom, a Mester utcából azonban továbbra is lehet majd mindkét irányba a Nagykörútra kanyarodni.

A munkavégzés ezen első ütemei a Nagykörút Petőfi híd irányú útpályáját egyelőre nem érintik.

2015. július 27-étől (hétfőtől) a József körút Üllői út és Nap utca közötti szakaszán folytatódnak a rekonstrukciós munkálatok, emiatt parkolási tilalomra és a szélső forgalmi sáv lezárásra kell számítani.

A Budapesti Közlekedési Központ kéri az arra közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel, ne megszokásból vezessenek, és ügyeljenek a megállási tilalmat jelző közúti jelzésekre.

Budapest, 2015. július 10.

Budapesti Közlekedési Központ