Az V. kerületi Kossuth Lajos utcában két hétvégén aszfaltozást végeznek

2015. július 10. és 12. között, valamint július 17. és 19. között felújítják az V. kerületi Kossuth Lajos utca aszfaltburkolatát. A felújítás első hétvégéjén a Kossuth Lajos utca az Astoria és a Városház utca közötti Buda felé vezető két forgalmi sávján végeznek munkákat, ezért az érintett szakaszon július 10-én, pénteken 22 órától, várhatóan július 12-én, vasárnap 17 óráig forgalomkorlátozásra kell számítani. Ez alatt az idő alatt mindkét irányban – a buszsávok ideiglenes megszüntetésével – 2x2 sáv lesz járható.

A munkálatok idején a Buda felől a Városház utca az Irányi utca - Szép utca útvonalról nem közelíthető meg, így a Kossuth Lajos utca – Rákóczi út – Urániánál lévő szervizút útvonalon keresztül tudnak megfordulni az arra közlekedők és továbbhaladni a Kossuth Lajos utca ideiglenesen megszüntetett buszsávján a Városház utcába.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.