Szerdától változik a Frankel Leó út Zsigmond tér és Kavics utca közötti részének forgalma a budai fonódó villamoshálózat építése miatt

2015. június 17-étől (szerdától) a budai fonódó villamoshálózat építése miatt kis mértékben változik a Frankel Leó út Zsigmond tér és Kavics utca közötti szakaszának forgalmi rendje: a Harcsa utca és a Kavics utca közötti útszakaszt ideiglenesen teljes szélességében lezárják. Az Ürömi utca felől érkezők a Frankel Leó út szervizútján, majd egy rövid szakaszon az ideiglenesen kétirányúsított főpályán keresztül érhetik el a Harcsa utcai kereszteződést. Innen a Kavics utcáig a főpálya mellett, az ideiglenesen a Kavics utca felé egyirányúsított szervizúton haladhatnak tovább.

A Komjádi Béla út felől az Ürömi utca felé közlekedők a korábbi forgalmi rendhez hasonlóan az Árpád fejedelem útja melletti parkolón keresztül tudnak észak felé a Kavics utcáig haladni. Innen az ideiglenesen a Frankel Leó út felé egyirányúsított Kavics utcán lehet kihajtani a Frankel Leó út főpályájára, ahonnan az Ürömi utca elérhető. A Zsigmond tér déli oldalán vezető átkötő utca ebben az ütemben zsákutca lesz.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.