Július 1-jétől augusztus 10-éig útburkolat-felújítást végeznek a Németvölgyi úton a Farkasréti temetőnél

Július 1-jétől (szerdától) a XII. kerületi Németvölgyi úton, a Farkasréti temető bejáratától lefelé – körülbelül 250 méteres hosszon – útburkolat-felújítási munkák kezdődnek. Ezért várhatóan július 14-éig (keddig) szegélyépítés miatt kisebb útszűkületre kell számítani, azonban továbbra is megmarad a kétirányú közlekedés lehetősége, irányonként három méteres sávon.

Várhatóan július 15-étől (szerdától) augusztus 10-éig napközben váltakozó munkaterületeken félpályás útlezárással zajlik majd az útszakasz aszfaltozása; ebben az időszakban jelzőőrös forgalomirányítás mellett haladhat majd a kétirányú forgalom. Éjszakánként a korlátozás megszűnik.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.