Hétfő délutánig csak egy sávot használhatnak a BAH-felüljáró felől érkezők

2015. június 27-én, szombaton 14 órától június 29-én, hétfőn 13 óráig a Budaörsi úton, a BAH-felüljáró után, a kifelé haladó oldalon az eddigi forgalomkorlátozáshoz készített átjáró biztonságosabbá és komfortosabbá tétele érdekében annak javítását végezik. Emiatt a forgalom csak egy sávon haladhat majd.

A javítási munkák ideje alatt az átjárót lezárják, így a BAH-felüljáró felől érkezők a közműépítés munkaterülete melletti sávot tudják csak használni. Ezért a Budaörsi úton kifelé haladó irányban a BAH-felüljárótól a Fehérló utcai jelzőlámpáig egy sáv lesz használható.

A befelé haladó oldalon az ideiglenes forgalmi rend nem változik, továbbra is a Fehérló utcai csomóponttól egy sávon lehet közlekedni a Villányi út és BAH-felüljáró felé.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.