Forgalomkorlátozások június közepétől az Óbuda vasútállomás környékén a Budapest-Esztergom vasútvonal felújítása miatt

2015. június 16-ától (keddtől) várhatóan július 22-éig a III. kerületi Bécsi út Aranyvölgy utca és Szőlővész utca közötti részén a forgalmi sávok 2x3 méter szélességűre szűkülnek, és az útszakaszon 30 kilométer/órás sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom lép életbe a Budapest-Esztergom vasútvonal építési munkáihoz kapcsolódó közműmunka miatt.

Június 22-étől (hétfőtől) augusztus 20-áig a Törökkő utcában is közműmunkákat végeznek, ekkor az utcát a Csillaghegyi út felé egyirányúsítják, mert a munkaterület mellett csak 3 méter széles sávban haladhat a forgalom. Az egyirányú szakasz vége a Csillaghegyi úti becsatlakozásnál lesz. A munkavégzés idején a Csillaghegyi út a Bojtár utca felől zsákutcává válik. Az egyirányúsított útszakaszt a Bojtár utca felől a Kunigunda útja–Keled út–Pomázi út vagy Bojtár utca–Bécsi út–Pomázi út útvonalon lehet elkerülni.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.