Szombaton és hétfőn éjszaka vasútbiztonsági okokból lezárják az Üllői út és a Ferihegyi repülőtérre vezető út csomópontjában a vasúti átjárót

2015. május 9-én (szombaton) 20 órától 10-én (vasárnap) reggel 7 óráig, majd május 11-én (hétfőn) 21 órától 12-én (kedden) 4 óráig a XVIII. kerületben az Üllői út és a Ferihegyi repülőtérre vezető út csomópontjában a vasúti átjárót a MÁV kérésére vasútforgalom-biztonsági okokból lezárják. A lezárás miatt az Üllői út felől a kereszteződésben nem lehet a vasúti átjárón a Ferihegyi repülőtérre vezető útra kihajtani, valamint a Ferihegyi repülőtérre vezető útról sem lehet az Üllői utat megközelíteni.

Terelőútként a BKK Vecsésen keresztül az Üllői út–Széchenyi utca–Lőrinc utca–Lincoln út–Ferihegyi repülőtérre vezető útvonalat ajánlja. A lezárás a Ferihegyi repülőtérre vezető út forgalmát nem érinti. A lezárásról és a javasolt terelőútról a kihelyezett tájékoztató táblák is információt adnak.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.