Május 31-étől forgalomkorlátozás a Dagály fürdő előtt

2015. május 31-étől, vasárnaptól lezárják a XIII. kerületi Népfürdő utca és Vizafogó utca útvonalat a Dagály utca és a Cserhalom utca között, mert megkezdődik a Dagály strandnál a 2017-es budapesti FINA világbajnokság helyszínének építése. A Dagály fürdő előtti területre  kizárólag a kerékpárosok, a BKK járatai, illetve a célforgalomban közlekedők hajthatnak be.

A lezárás miatt a Váci út északi részéről és a Cserhalom utca felől az Árpád híd nem lesz elérhető a Vizafogó utca–Népfürdő utca–Dagály utcai felhajtó útvonalon, amit a Váci út–Róbert Károly körút útvonalon lehet elkerülni.

A Dagály utca a lezárt útvonal forgalmának elvezetésére nem alkalmas, ezért azt az utcát csak indokolt esetben vegyék igénybe a területen átközlekedők.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.