Június 5-éig sávszűkületekre kell számítani a II. kerületi Szemlőhegy utca környékén gázvezeték rekonstrukció miatt

2015. május 18. (hétfő) és június 5. (péntek) között a II. kerületi Szemlőhegy utca Vérhalom utca és Sarolta utca közötti szakaszán gázvezeték-építést végeznek. A Vérhalom utca a Szemlőhegy utca és a Kavics utca között a Kavics utca felől zsákutca lesz.

  • A munkavégzés első ütemében, május 18-ától a Szemlőhegy utca útpályája a Vérhalom utca és a Sarolta utca közötti szakaszon a Vérhalom utcai csomópont környezetében egy forgalmi sávra szűkül. A lezárás miatt a Szemlőhegy utcát a Vérhalom utca és a Sarolta utca közötti szakaszon egyirányúsítják a Vérhalom utca irányába.
  • Előreláthatólag május 22-én (péntek) egy napig a Szemlőhegy utca és a Vérhalom utca csomópontban a városközpont irányú forgalmi sávot lezárják, ezért a kétirányú forgalom jelzőőrös forgalomirányítás mellett egy sávon, váltakozva haladhat.
  • Május 23-ától (szombat) június 5-ig (péntek) a Szemlőhegy utca Vérhalom utca és Sarolta utca közötti szakasza ismét kétirányú lesz. Helyenként lezárások várhatók, melyek mellett egy sávon, váltakozva haladhat a kétirányú forgalom.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.