Május végéig sávszűkület lesz a Pomázi út egy szakaszán

2015. április 29-étől (szerdától) várhatóan május végéig a III. kerületi Pomázi út Pomázi köz és Törökkő utca közötti részén sávszűkítésre kell számítani, mert a Budapest-Esztergom vasútvonal építéséhez kapcsolódó közműmunkát végeznek.

A sávszűkítés miatt – a biztonságos közlekedés érdekében – a mintegy 80 méteres útszakaszon 30 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetnek be. Emellett ideiglenesen megszűnik az itt vezetett kerékpársáv is. A BKK kéri az erre közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel vezessenek. A forgalomkorlátozás miatt a 160-as és a 960-as busz Batthyány tér M+H irányú Óbudai autóbuszgarázs megállóhelyét körülbelül 30 méterrel előrébb, a temető 2-es kapuja utáni peronhoz helyezik át.

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.

Budapest, 2015. április 28.

Budapesti Közlekedési Központ