A Határ úti csomópontban pénteken forgalomkorlátozás lesz

A gázvezetéken dolgoznak 2015. március 20-án (pénteken) a IX. kerületi Ferde utcában, ezért a szélső forgalmi sávot egy-egy szakaszon lezárják.

A munkavégzés időtartama alatt előfordulhat, hogy a Ferde utcából a Határ útra csak a középső forgalmi sávból lehet majd kis ívben jobbra kanyarodni, ami fokozott figyelmet igényel az arra közlekedőktől. A pénteki forgalomkorlátozás a gyalogosokat és a közösségi közlekedés járműveit nem érinti a Határ úti csomópontban.

Közúti és közösségi közlekedési változásokról percről percre – mobilalkalmazáson és webes utazástervezőn is!

A közösségi közlekedési változásokról és a kedvenc járatokról folyamatosan frissülő, személyre szabott információk érhetők el mobiltelefonon a BKK Info alkalmazáson keresztül, valamint a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen. Ügyfeleink a járatfigyelő funkcióra feliratkozva az általuk leggyakrabban használt vagy tetszőlegesen kiválasztott járatról/járatokról az összes információt azonnal megkapják akár e-mailen is. A Budapesti Közlekedési Központ webes, illetve iOS, Android és Windows mobilfelületen is elérhető utazástervezőjével pedig a FUTÁR valós idejű adatai alapján tervezheti meg utazását a BKK honlapján, a http://futar.bkk.hu címen, vagy letölthető alkalmazás segítségével, mely a járatok valós helyzetének térképes nyomon követésére is alkalmas. Indulás előtt érdemes tájékozódni a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.