A Margit híd budai felhajtója március közepéig egy sávra szűkül, ideiglenes kerülőútvonalat biztosítunk a Bem József tér felé

2015. február 11-én (szerdán) reggeltől a Margit híd a II. kerületi Tölgyfa utca felől a Margit körúti felhajtón csak egy sávon lesz megközelíthető, mert a budai fonódó villamoshálózat kiépítéséhez kapcsolódó közműmunkák kezdődnek a Tölgyfa utca és a Margit híd között. A Tölgyfa utca felől a Margit híd ideiglenesen a Tölgyfa–Fekete Sas utca–Bem József tér–Lipthay utca útvonalon is megközelíthető lesz. Kérjük az autósokat, hogy a Tölgyfa utca torlódása esetén ezt az útvonalat vegyék igénybe.

Annak érdekében, hogy kerülőútvonalon biztosíthassák a Margit híd irányú közúti forgalmat, a Bem József teret a Frankel Leó út és a Lipthay utca között ideiglenesen kétirányúsítják. A forgalomkorlátozás várhatóan március 15-éig (vasárnapig) tart.

Valós idejű közúti közlekedési információk

A BKK honlapján, illetve a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.