Megújul a Csillaghegyi út és a Törökkő utca

Újjáépítjük a III. kerületi Csillaghegyi utat és a Törökkő utcát 2014. augusztus 18. (hétfő) és várhatóan november 24. között a Fővárosi Önkormányzat útfelújítási programjának részeként.

Csillaghegyi út

A Csillaghegyi út Bojtár utca és Törökkő utca közötti 730 méteres szakaszán elbontjuk a leromlott állapotú meglévő burkolatot. A pályaszerkezet az eddiginél szélesebb lesz, valamint a vízelvezetést is rendezzük. A meglévő parkolóterületek felhasználásával a bal oldalon párhuzamos parkolókat, a jobb oldalon pedig párhuzamos és 45°-os parkolókat alakítunk ki. A felújított szakaszon járdát is építünk a gyalogosok biztonságosabb közlekedése érdekében.

A felújítás félpályás útlezárással jár. Az építés idejére a Csillaghegyi út a Bojtár utca irányába egyirányúvá válik. A Bojtár utca felől lezárjuk a Csillaghegyi utat, mely a Bojtár utca–Bécsi út–Pomázi út–Törökkő utca útvonalon járható körbe.

Törökkő utca

A Törökkő utca útpályáját a Csillaghegyi út és a DOKA-székház közötti szakaszán mintegy 180 méter hosszban teljesen felújítjuk, további 270 méter hosszban pedig kicseréljük a szegélyeket: Csillaghegyi úttal egy időben, egymást követő ütemben építjük újjá. A Törökkő utca érintett szakasza a Csillaghegyi út felé egyirányúvá válik.

Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.