Holnap reggel 7 órától este 20 óráig aszfaltozási munkákat végeznek a III. kerületi Bécsi úton

A III. kerületi Bécsi út,  Bojtár utca és Orbán Balázs utca közötti szakaszán befejeződtek a Budapest Komplex Integrált Szennyvízelvezetése (BKISZ) program keretében végzett csatornaépítési munkák, melyet követően 2014. augusztus 16-án, szombaton a Bécsi út,  Bojtár utca és Orbán Balázs utca közötti szakaszán teljes keresztmetszetben aszfaltozási munkát végeznek. A munkák idején a forgalomkorlátozások miatt a környéken kisebb torlódásokra kell számítani.

A munkálatok első ütemében a két középső sávban végzik az aszfaltozást, majd a belvárosból kifelé haladó két forgalmi sávot zárják le. Ekkor a városba befelé vezető két sávon haladhat a kétirányú forgalom.

Az aszfaltozás utolsó ütemében a belváros felé vezető két forgalmi sávot zárják le, mely idő alatt – a már új aszfaltréteggel ellátott – a városból kifelé vezető két forgalmi sávon haladhat két irányban a forgalom.

A munkálatok idejére az Orbán Balázs utca továbbra is lezárva marad.

Az aszfaltozás befejezését követően, mind a Bácsi úton, mind pedig az Orbán Balázs utcában helyreáll az eredeti forgalmi rend.

Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.