Felújítjuk a Füredi utcát

2014. augusztus 7-étől, csütörtöktől várhatóan novemberig a Fővárosi Önkormányzat közútkezelőjeként a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) felújítja a XIV. kerületi Füredi utcát. Az Ond vezér útja és a Csertő utca között sávlezárásokra, a Csertő utca és a Körvasút sor között pedig kifelé irányú egyirányúsításra kell számítani.

2014. augusztus 7-étől, csütörtöktől felújítjuk a XIV. kerületi Füredi utcát az Ond vezér útja és a Körvasút sor közötti szakaszon. Az Ond vezér útja és a Szentmihályi út között a meglévő aszfaltburkolatot cseréljük ki körülbelül 770 méteren, majd a Szentmihályi út és a Körvasút sor közötti, mintegy 520 méteres részen a teljes pályaszerkezetet felújítjuk. Az útfelújítás várhatóan novemberig tart.

A munkavégzés ideje alatt a Füredi utcában és környékén az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani:

  • Sávlezárások lesznek a Füredi utcában az Ond vezér útja és a Csertő utca közötti 2x2 sávon szakaszon, azonban 2x1 sáv mindig járható lesz.
  • A Csertő utca és a Körvasút sor közötti szakaszt kifelé, a XVI. kerületi irányába egyirányúsítjuk. A városközpont felé tartó forgalom a Csömöri út–Fogarasi úti felüljáró útvonalon haladhat. Javasoljuk, hogy a XVI. kerületi Rákosi úton a Füredi utca felé tartók minél korábban térjenek át a Csömörio útra.
  • Rövidebb időszakokra sávlezárásokra kell számítani a Csertő utca, a Szentmihályi út és a Vezér utca Füredi utcai torkolataiban is.