Augusztus 18-án, hétfőn módosul a forgalmi rend a Hungária körút és a Mogyoródi út kereszteződésében

Hétfőtől folytatódnak az 1-es villamos felújításához kapcsolódó vágányépítési munkák a Hungária körút és a Mogyoródi út csomópontjában, melynek következtében újabb forgalmi változások lépnek életbe. Tilos lesz balra kanyarodni a Hungária körútról a Stefánia útra, ezért a munkák idején torlódásokra kell számítani.

Az arra közlekedőknek a Hungária körút – Szörény utca – Százados út – Kerepesi út – Ifjúság útja – Stefánia út útvonalat ajánljuk.

A vágányépítési munkák során szintén tilos lesz balra kanyarodni a Stefánia útról a Hungária körútra is, ezért az arra közlekedők a Stefánia út -  Mogyoródi út -  Zászlós utca – Besnyői utca útvonalon juthatnak el a Hungária körútra.

Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.