Hétfőtől egy forgalmi sávon haladhatnak az autósok a Bécsi úton a Tímár utca és a Reménység utca közötti szakaszon a centrum felé

2014. július 14-én, hétfőn megkezdődik a Budai fonódó villamos kiépítéséhez kapcsolódóan a III. kerületi Bécsi úton a Tímár utca és a Reménység utca közötti szakaszon a vágánypanelek cseréje. A munkálatok a vágányzónában zajlanak, de a munkavégzés során a Bécsi út városközpont irányú belső sávot is lezárják az érintett szakaszon, így a Bécsi úton a centrum felé csak egy sávon lehet majd haladni. A munkák várhatóan 2014. augusztus 10-éig tartanak. Gépjárművel a Tégla utca – Föld utca – Bécsi út csomópontban a mellékutcákból csak jobbra lehet kanyarodni, a Bécsi útról pedig a Szomolnok utcába balra nem lehet majd bekanyarodni. A munkálatok ideje alatt a Selmeci utcai, valamint a Kiscelli utcai kereszteződésekben a vágányokon keresztül közlekedőknek útszűkületre és sávelhúzásra kell számítaniuk.

Közlekedési változásokról percről percre – már mobilalkalmazáson is!

A közösségi közlekedési változásokról, folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK INFO oldalán, a www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig a BKK Info alkalmazáson keresztül érhető el a Budapesti Közlekedési Központ szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról is.