Sávszűkítések a Ferenciek tere környékén péntek estétől szombat estéig

Június 13-án, pénteken 20:00-tól 14-én, szombaton 23:00-ig a Buda irányú Ferenciek tere autóbusz-megállóhely előtt kisebb útjavítási munkára kerül sor, ezért ebben az irányban mintegy 100 méteres szakaszon lezárják a két szélső forgalmi sávot, a közúti forgalom ebben az időszakban sávelhúzásokkal irányonként 2-2 forgalmi sávon haladhat csak.

2014. június 13-án 20:00-tól várhatóan 14-én, szombaton 23:00-ig kisebb útjavítási munkára kerül sor a Buda irányú Ferenciek tere autóbusz-megállóhely előtt, ezért Buda irányában lezárják a két szélső forgalmi sávot. A tömegközlekedési és a közúti forgalom biztosítása érdekében a Szabad sajtó úton és a Ferenciek terén a Váci utca és a Petőfi Sándor utca közötti szakaszon, mintegy 100 méteren mindkét irányban ideiglenesen megszüntetjük a buszsávot, és a forgalom sávelhúzásokkal irányonként 2-2 sávon haladhat.

Ugyanebben az időszakban a Kossuth Lajos utcában rövidebb szakaszokon felújítjuk az autóbuszsávot, ezért a munkaterületek mellett szintén irányonként 2x2 sáv lesz járható. A forgalomkorlátozások miatt a forgalom lassulása, esetleg kisebb torlódások kialakulása várható a környéken. A felújítási munkák miatt az arra közlekedő autóbuszok megállóhelyének áthelyezésére nincs szükség.

Budapest, 2014. június 13.

Budapesti Közlekedési Központ