Új gyalogátkelőhely épül a IV. kerületi Óceánárok utca és a Farkaserdő utca kereszteződésében

Kijelölt gyalogos-átkelőhely épül a káposztásmegyeri Óceánárok utca és Farkaserdő utca kereszteződésében a IV. kerületi polgármesteri hivatal beruházásában a Budapesti Közlekedési Központ szakmai támogatásával. A kivitelezés az időjárástól függően várhatóan 2013. december 6-áig tart.

A kijelölt gyalogos-átkelőhely minimálisan előírt jelzésrendszerén túlmenően a gyalogosok biztonságos átkelését azzal is megkönnyítik, hogy az úttest közepén szigetet építenek. A gyalogos-átkelőhelynél az akadálymentesítés biztosítása érdekében a szegélyeket lesüllyesztik, a gyengén látók közlekedésének segítésére pedig taktilis jeleket építenek a járdafelületbe.

Az építkezés ideje alatt útlezárásra nem, de sávszűkületre lehet számítani.

Közlekedési változások percről percre Legyen Ön is a BKK Info rendszeres használója!

A közösségi közlekedési változásokról folyamatosan frissülő naprakész információk a BKK Info oldalán, a http://www.bkkinfo.hu címen találhatók, mobiltelefonról pedig az m.bkkinfo.hu címen érhető el a Budapesti Közlekedési Központ új szolgáltatása. A járatfigyelő funkcióra feliratkozva a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott járattal vagy járatokkal kapcsolatos valamennyi információt azonnal eljuttatjuk e-mailben is. Így indulás előtt tájékozódni lehet a pillanatnyi közlekedési lehetőségekről és a tervezett változtatásokról.