A BKK üzletszabályzatának módosítása

A BKK Üzletszabályzatát módosítja. Ennek oka, hogy a Fővárosi Közgyűlés 2019. december 11-i ülésén döntött az álláskeresőknek szóló havi bérlet 2020. január elsejei bevezetéséről.

A 213/2012. (VII. 30.) Kormányrendelet és a 195/2016. (VII. 13.) Kormányrendelete értelmében a BKK az üzletszabályzat-tervezetének módosítását honlapján teszi közzé. A változásokra 2019. december 11-étől december 26-án éjfélig várja a BKK az érintettek észrevételeit, hozzászólásait az oldal alján található űrlapon.

Az üzletszabályzat módosításakor a módosításokat és a módosításokkal egységes szerkezetet is közzé kell tenni. A dokumentumok egyrészt változáskövetéssel (korrektúrával) is megjelennek, amelyben a BKK a törölt részeket áthúzással, az új szövegrészeket aláhúzással jelöli, másrészt változáskövetés nélkül, amelyben kizárólag az új egységes szerkezetű tartalom jelenik meg. Az üzletszabályzat módosítását az autóbuszos piacfelügyeleti és utasjogi hatóság és a vasúti igazgatási szerv hagyja jóvá. A BKK a módosított üzletszabályzatot, annak jóváhagyását honlapján közzéteszi.

Mellékletek:

Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Üzletszabályzata – Tervezet (korrektúrás verzió)
PDF formátumban (1.2 MB)

Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Díjszabása (korrektúrás verzió)
PDF formátumban (0.3 MB)

Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Üzletszabályzata – Tervezet (új, egységes szerkezetű tartalom)
PDF formátumban (1.2 MB)

Budapesti Közlekedési Központ Zrt. Díjszabása (új, egységes szerkezetű tartalom)
PDF formátumban (0.3 MB)

Adatkezelési tájékoztató – Üzletszabályzat észrevételezés
PDF formátumban (0.1 MB)

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.