Társadalmi egyeztetés

A 34-es és a 106-os viszonylatok útvonalának módosítása

A BKK Zrt. kikérte a lakosság véleményét a 34-es és a 106-os járatok közlekedésének tervezett módosításáról melynek lényege, hogy az Árpád híd M végállomásról induló 34-es és 106-os autóbusz útvonala Békásmegyer, illetve Római úti lakótelep felé a Záhony utca térségében felcserélésre kerül, a 34-es egyenesen, Sujtás utcai betérés nélkül közlekedik a Szentendrei úton, míg a 106-os a Záhony utca – Sujtás utca – Keled út – Szentendrei útvonalon közlekedik.

A társadalmi egyeztetés során érkezett vélemények
főbb észrevételtípusok intézkedés
A levélírók kiemelkedő többségben támogatták a változást. 2013. január 26-tól a 34-es és 106-os autóbuszok útvonala módosul.
Több észrevételben szerepelt egyéni elképzelésként további útvonal-módosítási javaslat.

Az egyeztetés alapján 2013. január 26-ától az Árpád híd M végállomásról induló 34-es és 106-os autóbusz útvonala Békásmegyer, illetve Római úti lakótelep felé a Záhony utca térségében felcserélésre kerül, ezáltal a 34-es autóbusz nem érinti a korábbi Záhony utca és a Sujtás utca megállóhelyeket, azonban kiszolgálja a Szentendrei úton található Záhony utca megállóhelyet. A 106-os autóbusz a Szentendrei út mentén található Záhony utca megállóhely helyett a bekanyarodás utáni Záhony utca és a Sujtás utca megállóhelyeket szolgálja ki. A módosítás végrehajtását követően a Sujtás utca környezetéből átszállás nélkül (106-ossal körbeutazva) érhető el a III. kerület központja és a metró is. A javasolt módosítás az ellenkező irányú, Árpád híd M felé tartó autóbuszok útvonalát nem érinti.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.