3,5 tonnás korlátozott forgalmú övezetek

Buda (kód: B35)

 • Területe: a Bem rakpart–Jégverem utca–Fő utca–Clark Ádám tér–Lánchíd utca–Ybl Miklós tér–Várkert rakpart–Döbrentei tér–Szent Gellért rakpart–Szent Gellért tér–Műegyetem rakpart–Goldmann György tér–Irinyi József utca–Október 23. utca–Bocskai út–Karolina út–Villányi út–Budaörsi út–Alkotás utca–Magyar jakobinusok tere–Krisztina körút–Széll Kálmán tér–Margit körút–Bem József utca–Margit körút által határolt terület, valamint a határoló utak és terek közül a Bem rakpart, a Jégverem utca, a Fő utca, a Clark Ádám tér, a Lánchíd utca, az Ybl Miklós tér, a Várkert rakpart, a Döbrentei tér, a Szent Gellért rakpart, a Szent Gellért tér és a Műegyetem rakpart.
 • Kivéve:
  –a külön jogszabályban meghatározott védett övezet,
  – a Tölgyfa utca.
 • Kivéve célforgalommal:
  a Fehérvári út (Október 23. utca és Fehérvári úti piac közötti szakasza).
 • Időbeli hatály: 7 órától 18 óráig és 22 órától 5 óráig.

 

Kelenvölgy (KV35)

 • Területe: a Balatoni út–Egér út–Csákvár utca–balatoni vasútvonal–Ady Endre út–Horogszegi határsor–Bódog utca által határolt terület, valamint a határoló utak és terek közül a Horogszegi határsor és a Bódog utca.
 • Időbeli hatály: 0 órától 24 óráig.

 

Pest (P35)

 • Területe: az Újpesti rakpart–Bessenyei utca–Váci út–Nyugati tér–Jókai utca–Podmaniczky utca–Teréz körút–Erzsébet körút–Blaha Lujza tér–József körút–Ferenc körút–Boráros tér–Közraktár utca–Csarnok tér–Sóház utca–Vámház körút–Fővám tér–Belgrád rakpart–Március 15. tér–Belgrád rakpart–Eötvös tér–Széchenyi István tér–Széchenyi rakpart–Markó utca–Balassi Bálint utca–Jászai Mari tér által határolt terület, valamint a határoló utak és terek közül a Belgrád rakpart, a Március 15. tér, az Eötvös tér, a Széchenyi István tér és a Széchenyi rakpart.
 • Kivéve:
  – a Szent István körút és a külön jogszabályban meghatározott védett övezetek.
 • Időbeli hatály: 7 órától 18 óráig és 22 órától 5 óráig.

 

Dél–Pest (DP35)

 • Területe: a Határ út–Ady Endre út–Corvin körút–Üllői út–Lehel utca–Vak Bottyán utca–szolnoki vasútvonal–Lakatos út–Gyömrői út–Hangár utca–Felsőcsatári út–Álmos utca–Frangepán utca–Csévéző út–Ráday Gedeon utca–Fedezék utca–szolnoki vasútvonal–városhatár–M5 bevezető szakasza–Vecsési út–Hunyadi János utca–Nagykőrösi út által határolt terület, beleértve–az Ady Endre út, a Corvin körút, a Határ út, az Üllői út, a Gyömrői út, a Lehel utca, a Vak Bottyán utca, a Nagykőrösi út, az M5 bevezető szakasza, a Ráday Gedeon utca és Vecsési út kivételével–a határoló utakat és tereket.
 • Kivéve:
  – a Hofherr Albert utca–Kócsag utca–kecskeméti vasútvonal–Iparos utca által határolt terület, beleértve a határoló utakat és tereket,
  – Besence utca, Gilice tér (Közdűlő utca és Péterhalmi út közötti szakasza), Hengersor utca, Ipacsfa utca, Közdűlő utca, Liszt Ferenc utca, Méta utca (Nagykőrösi út és Ipacsfa utca közötti szakasza), Üllői út, Péterhalmi út (Gilice tér és Péterhalmi út 8. szám ipari park kapu közötti szakasza), Puskás Ferenc utca (Hengersor utca és Vaslemez utca közötti szakasza), Ráday Gedeon utca (Fedezék utca és Gyömrői út közötti szakasza), Reviczky utca (Vaslemez utca és Liszt Ferenc utca közötti szakasza),Vas Gereben utca, Vaslemez utca, Zádor utca.
 • Kivéve célforgalommal:
  – Kivéve célforgalommal: Fedezék utca (Ráday Gedeon utca és Gyöngyvirág utca közötti szakasza), Hofherr Albert utca (Nagykőrösi út és Hofherr Albert utca 3. szám közötti szakasza), Jegenyefa sor, Katona József utca (Hofher Albert utca Temesvár utca közötti szakasza), Lakatos út (Nefelejcs utca és Jegenyefa sor közötti szakasza), Liget utca, Nefelejcs utca (Lakatos út és Csillag utca közötti szakasza), Temesvár u. (Katona József utca gyárkapu közötti szakasza).
 • Időbeli hatály: 12 órától 17 óráig és 19 órától 10 óráig.