Társadalmi egyeztetés (200E járat)

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren új logisztikai központ került átadásra. Az ott dolgozók eljutásának biztosítása érdekében a 200E járat egyes indulásai a logisztikai központ érintésével érik el a repülőtér 2-es terminálját.

Előzmények

Az áruszállítási és kereskedelmi feladatok ellátásához kapcsolódóan új logisztikai központ került átadásra a Liszt Ferenc repülőtér területén, ezáltal a jelenleg is a repülőtér területén levő munkahelyek egy része átkerül az új helyszínre. A Budapest Airporttal egyeztetve a BKK elkészítette az új logisztikai bázis közösségi közlekedési kiszolgálására vonatkozó javaslatát, kifejezetten az ott dolgozók napi munkába járásához igazodva.

Tervezett közlekedési változás

A Liszt Ferenc Airport 2 irányába közlekedő 200E járat bizonyos indulásai, kimondottan a jellemző munkakezdéshez és befejezéshez igazodó menetrend szerint érintik az új teherárubázist, és megállnak az új Cargo City megállóhelynél.

A tervezett módosítással a 200E járat alapvető funkciója, a repülőtér környékéhez kapcsolódó dolgozói forgalom és a repülőtéri utasok színvonalas kiszolgálása, továbbra is megmarad. A 200E járat változatlanul éjjel–nappal biztosítja a repülőtér és az M3-as metró közötti kapcsolatot.

A társadalmi egyeztetés Adatkezelési Tájékoztatója itt olvasható el.

Terkep

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.