Közvetlen autóbuszjárat a repülőtérről a belvárosba

A 100E közvetlen repülőtéri járat a járványhelyzet következtében drasztikusan visszaesett utasforgalom miatt átmenetileg nem közlekedik.
A 100E repülőtéri vonaljegy értékesítése szünetel!

A korábban megvásárolt papíralapú 100E repülőtéri vonaljegyek bármelyik BKK Ügyfélközpontokban, a Központi és reptéri ügyfélszolgálaton – https://bkk.hu/magunkrol/elerhetoseg/ – teljes áron visszaválthatók.

A 100E repülőtéri járat közlekedésének szünetelése alatt a mobilapplikációban a 100E repülőtéri vonaljegy nem megvásárolható. A korábban megvásárolt, még fel nem használt 100E repülőtéri vonaljegyek más járatokon történő utazásra nem használhatók, azok az applikációban visszaválthatók, a visszaváltott jegyek ára az applikációban alkalmazott fizetési megoldásnak megfelelően visszatérítésre kerül.

Ezen az útvonalon Budapest bérletekkel, napijegy típusú jegyekkel, illetve felszállásonként érvényesített vonaljegyekkel is lehet utazni. Alkalmi utazás esetén a legköltséghatékonyabb megoldás az 530 Ft-os átszállójegy használata a repülőtér eléréséhez vagy az onnan való beutazáshoz. Azok az utasok, akik a 100E autóbuszra érvényes repülőtéri vonaljegyet (900 Ft) váltottak, és azt a 200E autóbuszon szabályosan érvényesítették, a repülőtértől a Deák Ferenc térig és vissza irányban jogosultak utazni. A pontos utazási alternatíváról itt tájékozódhat: https://bkk.hu/apps/docs/terkep/repter.pdf


A járat ideiglenes szüneteléséről, a korábban megvásárolt repülőtéri vonaljegy felhasználási, visszaváltási lehetőségével kapcsolatban további információt a https://bkk.hu/tomegkozlekedes/jegyek-es-berletek/jegy-es-berletarak/repuloteri-buszjegy/ aloldalon, vagy a BKK ügyfélszolgálatától kérhet, mely a +36 1 3 255 255 számon éjjel-nappal hívható.


A 100E repülőtéri vonaljegy már applikáción keresztül is megvásárolható.
A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér között egyedi díjszabás szerinti közlekedő autóbuszra érvényes 900 Ft-os repülőtéri vonaljegy már okostelefonra telepített applikáción keresztül is elérhető. Részletek a bkk.hu/mobiljegy oldalon.

A 100E járat útvonala

FUTÁR utazástervező letöltése

A 100E járat menetrendje

A 100E repülőtéri busz menetrendjét itt találja.

A 100E járat díjszabása

További információk

  • A járat az elsőajtós felszállási rend szerint közlekedik, felszállás után a jegyet azonnal érvényesíteni kell, majd meg kell mutatni a járművezetőnek.
  • A vonalon egyedi arculatú, alacsonypadlós, légkondicionálóval felszerelt csuklós autóbuszok közlekednek, melyek elegendő helyet biztosítanak a bőröndöknek és az útipoggyászoknak.
  • A 200E autóbusz a nap 24 órájában továbbra is a megszokott módon jár, kizárólag érvényes jeggyel és bérlettel lehet utazni rajta (viszont a „Repülőtéri vonaljegy” nem használható).

A járattal kapcsolatban további információt a BKK ügyfélszolgálatától kérhet, mely a +36 1 3 255 255 számon éjjel-nappal hívható.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.