Közvetlen autóbuszjárat a repülőtérről a belvárosba

A 100E közvetlen repülőtéri járat a járványhelyzet következtében lecsökkent utasforgalom miatt átmenetileg nem közlekedik.

A 100E repülőtéri vonaljegy már applikáción keresztül is megvásárolható.
A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér között egyedi díjszabás szerinti közlekedő autóbuszra érvényes 900 Ft-os repülőtéri vonaljegy már okostelefonra telepített applikáción keresztül is elérhető. Részletek a bkk.hu/mobiljegy oldalon.

A 100E járat útvonala

FUTÁR utazástervező letöltése

A 100E járat menetrendje

A 100E repülőtéri busz menetrendjét itt találja.

A 100E járat díjszabása

További információk

  • A járat az elsőajtós felszállási rend szerint közlekedik, felszállás után a jegyet azonnal érvényesíteni kell, majd meg kell mutatni a járművezetőnek.
  • A vonalon egyedi arculatú, alacsonypadlós, légkondicionálóval felszerelt csuklós autóbuszok közlekednek, melyek elegendő helyet biztosítanak a bőröndöknek és az útipoggyászoknak.
  • A 200E autóbusz a nap 24 órájában továbbra is a megszokott módon jár, kizárólag érvényes jeggyel és bérlettel lehet utazni rajta (viszont a „Repülőtéri vonaljegy” nem használható).

A járattal kapcsolatban további információt a BKK ügyfélszolgálatától kérhet, mely a +36 1 3 255 255 számon éjjel-nappal hívható.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.