Múzeumok Éjszakája 2018

2018. június 23-án (szombaton), a Múzeumok Éjszakája idén is színes programkínálattal várja az érdeklődőket a fővárosban. Az esemény helyszíneit legkönnyebben a hétféle útvonalon közlekedő Múzeumbuszokkal vagy a MOL Bubi kerékpárokkal lehet megközelíteni. A BKK Ügyfélközpontokban és a kijelölt jegypénztárakban 2018. május 25-étől gyorsan és kényelmesen megvásárolható a részvételre jogosító karszalag, amely egyúttal múzeumi belépő és a Múzeumbuszokra szóló bérlet. Ezenkívül kedvezményes áron – mindössze 3900 forintért* – lehet megvásárolni a negyedéves „Múzeumi MOL Bubi bérlet”-et.

Mivel lehet igénybe venni a Múzeumbuszokat?

A Múzeumbuszokat a rendezvényre váltott karszalaggal vagy érvényes BKK jeggyel- és bérlettel is igénybe lehet venni, valamint a megszokott kedvezmények is érvényesek. A karszalagok azonban más – például normál menetrend szerinti, éjszakai, nosztalgia vagy egyéb járaton – nem érvényesek.

Mennyibe kerül a karszalag?

A múzeumokba való belépésre és a Múzeumbuszok használatára jogosító karszalag a felnőtteknek 1700, a 6 és 18 év közötti gyerekeknek pedig 800 forintba kerül.

Hol vásárolható meg a karszalag?

A karszalagot a BKK Ügyfélközpontokban és a kijelölt pénztárakban lehet megvásárolni 2018. május 25. és június 23. között.

Miért jó választás a Múzeumok Éjszakáján a MOL Bubi?

Hogy minél több múzeumot meglátogathasson, válassza a MOL Bubit, és fedezze fel két keréken a műalkotásokat. Szinte minden belvárosi múzeum közelében található MOL Bubi gyűjtőállomás, tehát a programokra gyorsan és kényelmesen érkezhet kerékpárral.

Mi a „Múzeumi MOL Bubi bérlet”?

A „Múzeumi MOL Bubi bérlet” megvásárlásával negyedéves hozzáférést kap a közbringarendszerhez, azaz nemcsak a Múzeumok Éjszakáján, hanem azt követően is – a bérlet érvényességi ideje alatt – bármikor használhatja az almazöld kerékpárokat.

Mennyibe kerül a negyedéves „Múzeumi MOL Bubi bérlet”?

2018. május 25. és június 23. között kedvezményesen, fél áron, mindössze 3900 forintért* lehet megvásárolni a BKK Ügyfélközpontokban a negyedéves „Múzeumi MOL Bubi bérlet”-et.

(*Amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy a BKK Zrt. az Adatkezelési Tájékoztatóban foglalt feltételek szerint üzletszerzési célú üzeneteket küldjön, fél áron vásárolhatja meg a bérletet.)

Hol vásárolható meg a „Múzeumi MOL Bubi bérlet”?

A negyedéves „Múzeumi MOL Bubi bérlet”-et a BKK Ügyfélközpontokban lehet megvásárolni 2018. május 25. és június 23. között.

Meddig érvényes a „Múzeumi MOL Bubi bérlet”?

A negyedéves „Múzeumi MOL Bubi bérlet” 90 napig érvényes, ez idő alatt korlátlan számú használatra jogosít, melyből az első 30 perc minden egyes alkalommal díjmentes. 30 percen túli folyamatos használat esetén külön használati díjat is kell fizetni, melynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik. A „Múzeumi MOL Bubi bérlet” 1000 forint használati díjra fordítható kerettel rendelkezik.

A Múzeumbuszokról szóló tájékoztatóért, kérjük, kattintson ide!

A MOL Bubi közbringarendszer gyűjtőállomásai és a Múzeumbuszok útvonalai című térképért, kérjük, kattintson ide.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.