Tisztelt Ügyfelünk!

A Budapesti Közlekedési Központ egyik kiemelt fejlesztési projektje, hogy a banki átutalással vásárló ügyfeleinket is a fokozott biztonsági követelményeknek megfelelő hőpapíron kiadott díjtermékekkel szolgáljuk ki. Ennek megvalósításáért a korábbi megrendelési rendszert teljesen új alapokra helyeztük, és 2014 decemberére egy korszerű megrendelői weboldalt alakítottunk ki a kiemelt ügyfelek részére.

Az elmúlt három évben a regisztrált kiemelt ügyfelek száma elérte az 1900-at, elmondható tehát, hogy a banki átutalással vásárló ügyfeleink elsősorban a Kiemelt ügyfelek felületén keresztül rendelik meg a BKK jegyeit és bérleteit.

Hogyan segíti a megrendelői felület használata ügyfeleink munkáját?

  • A felület kényelmesen, bárhonnan bármikor elérhető, csupán egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép szükséges.
  • Legalább 10 db bérlet vagy 400 hőpapíregységnyi díjterméket Budapesten belül díjmentesen házhoz szállítjuk.
  • Egy cégen belül akár több ügyintéző is használhatja a felületet.
  • A bérletekhez szükséges arcképes igazolványok azonosító számai egyszerűen betölthetők, a korábban leadott megrendelések minden ügyintéző számára elérhetők.
  • A felületen egyszerűen kezdeményezhető a már megvásárolt bérlet cseréje, amelyet követően egyéb dokumentumok bemutatására nincs szükség.
  • A már leadott megrendelések másolhatók, így könnyedén és gyorsan adható új megrendelés.
  • A megrendelések a státuszok folyamatos és automatikus frissülésével nyomon követhetők.
  • A megrendeléseket érintő minden információról e-mailben értesítjük ügyfeleinket.

A Kiemelt ügyfelek felületének használata díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az első megrendelés leadása előtt ismerje meg a megrendelői felület működését!

A megrendelői felület belépési oldalán érhető el többek között a Felhasználói kézikönyv, amely képekkel illusztrálva ismerteti a megrendelői felület általános használatával kapcsolatos tudnivalókat. Ugyanitt ismerheti meg az Általános szerződési feltételeket, amely részletesen szabályozza a felek közötti adásvételi ügylettel kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket.

A regisztrációval és a megrendelés feladásával kapcsolatban felmerülő kérdéseivel keresse a nap 0–24 órájában rendelkezésre álló telefonos ügyfélszolgálatunkat, amelynek elérhetősége: +36-1-3-255-255 / 1. menüpont, 4. almenü.


Üdvözlettel:
Budapesti Közlekedési Központ

Tovább a kiemelt ügyfelek felületre