Kedv. éves Budapest-bérlet közokt.

Kedvezményes éves Budapest-bérlet közoktatásban tanulóknak (csúszó érvényességű vagy naptári éves)

Csúszó érvényességű (tetszőleges kezdőnappal váltható) változat

Tetszőleges kezdőnappal váltható, érvénytartama egy év. A bérlet a jelölt kezdőnapon 0 órától (de legkorábban a vásárlás időpontjától) a következő év kezdőnappal megegyező napján (hónap, nap) 02 óráig érvényes Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatain, a VOLÁN társaságok kijelölt elővárosi járatain és munkanapokon a D2, D11, D12 vonalakon. A bérlet 12 darab, egyenként egy hónapig érvényes szelvényen kerül kiadásra. A bérlet csak érvényes nappali vagy esti tagozatos magyar közoktatási diákigazolvánnyal együtt használható, az oktatási azonosítót vagy a diákigazolvány sorszámát a vásárláskor kell megadni, az nyomtatással kerül a szelvényre. A vásárláskor megadott, eredeti igazolvánnyal együtt használható. Az érvényesített bérlet más személyre nem ruházható át. Abban az esetben, ha a bérlet megsérült vagy az igazolvány száma változott, kezelési díj ellenében azonos típusú és érvényességű új bérletre cseréljük a kijelölt helyen. Csere esetén a még érvényes szelvényeket le kell adni. Az utazás idején érvényes szelvényt ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. A vonalkódot és a sorszámot tartalmazó részt eltávolítani tilos! A bérletet, értékszelvényt elvesztés esetén nem pótoljuk!

Az elővételi szabályokról itt tájékozódhat.

Visszaválthatóság: érvényesség kezdete előtt sem váltható vissza (részletes szabályozás)

Részletek a kedvezmény igénybevételéről a Jegyek és bérletek / Kedvezmények menüpont alatt (Helyi közlekedés kedvezményei).

Ára: 37 800 Ft


Naptári éves változat

A bérlet 2020. január 1-jén 0 órától (de legkorábban a vásárlás időpontjától) 2021. január 6-án 02 óráig érvényes Budapest közigazgatási határán belül az 1-99, 101-299, 900-999, M1, M2, M3, M4, H5, H6, H7, H8, H9, D14 vonalakon, a MÁV-START meghatározott vonatain, a VOLÁN társaságok kijelölt elővárosi járatain és munkanapokon a D2, D11, D12 vonalakon. A bérlet 12 darab, egyenként egy naptári hónapra (az adott hónap első napján 0 órától a következő hónap első napján 02 óráig, kivéve a decemberi szelvényt, amely január 6-án 02:00 óráig) érvényes szelvényen kerül kiadásra. A bérlet csak érvényes nappali vagy esti tagozatos magyar közoktatási diákigazolvánnyal együtt használható, az oktatási azonosítót vagy a diákigazolvány sorszámát a vásárláskor kell megadni, az nyomtatással kerül a szelvényre. A vásárláskor megadott, eredeti igazolvánnyal együtt használható. Az érvényesített bérlet más személyre nem ruházható át. Abban az esetben, ha a bérlet megsérült vagy az igazolvány száma változott, kezelési díj ellenében azonos típusú és érvényességű új bérletre cseréljük a kijelölt helyen. Csere esetén a még érvényes szelvényeket le kell adni. Az utazás idején érvényes szelvényt ellenőrzéskor fel kell mutatni, és az ellenőrzést végző személy kérésére át kell adni. A vonalkódot és a sorszámot tartalmazó részt eltávolítani tilos! A bérletet, értékszelvényt elvesztés esetén nem pótoljuk!

Az elővételi szabályokról itt tájékozódhat.

Visszaválthatóság: érvényesség kezdete előtt sem váltható vissza (részletes szabályozás)

Részletek a kedvezmény igénybevételéről a Jegyek és bérletek / Kedvezmények menüpont alatt (Helyi közlekedés kedvezményei).

Ára: 37 800 Ft

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.