KÖZBESZERZÉSI SZAKÉRTŐ

Jelentkezés

Érdekel az állás és megfelelsz az elvárásoknak? Ne habozz kattints a jelentkezés gombra!

Jelentkezés

Legalább az önéletrajzodat fel kell töltened.
Maximum 5 fájlt tölthetsz fel, egyenként legfeljebb 2MB méretben. Az elfogadott fájlformátumok: pdf, doc, docx, odt és rtf.

A Budapesti Közlekedési Központ a főváros mobilitásmenedzsere. Ez jól hangzik ugye? Milyen feladatokat is jelent ez számunkra? Összehangoljuk, működtetjük, fejlesztjük a budapesti közösségi- és az egyéni közlekedést, mi tervezzük a menetrendet, rendeljük meg a közlekedési szolgáltató cégektől a járművek, például a villamos és buszjáratok működtetésének ellátását. A mi feladatunk a jegyek és bérletek árusítása, az utazási jogosultság ellenőrzése, valamint megtervezzük és irányítjuk a közlekedési hálózatot, valamint utastájékoztatási feladatokat is ellátunk. Ügyfelünk az összes fővárosi lakos, idelátogató belföldi és külföldi turista, akár a közösségi közlekedést veszi igénybe, akár MOL Bubi bringával jár.

 

Röviden, mozgásban tartjuk a várost.

 

Ha szeretnél a BKK csapatába tartozni, akkor jelentkezz hozzánk és vegyél részt közös céljaink megvalósításában! Várjuk jelentkezésedet kollégáink közé az alábbi munkakörbe:

 

 

VEZETŐ KÖZBESZERZŐ

 

 

A Te feladatod lesz:

 

 • közbeszerzési eljárások előkészítése és teljes körű lefolytatása, valamint dokumentálásával kapcsolatos feladatok ellátása
 • szerződések előkészítése, részvétel az egyeztetési, jóváhagyási és aláírási folyamatban
 • verseny újranyitások, illetve konzultációk lebonyolítása
 • közbeszerzési törvényben és más kapcsolódó jogszabályokban előírt rendszeres és eseti közzétételi, tájékoztatási feladatok és dokumentálási kötelezettségek ellátása
 • kapcsolattartás a központosított beszerző szervezetekkel, az eljárásban érintett partnerekkel, az ellenőrző szervekkel
 • adatszolgáltatás az eljárások külső és belső ellenőrzéséhez
 • döntéselőkészítő anyagok elkészítése, egyeztetése
 • a társaság különböző szakterületeinek támogatása a közbeszerzési eljárások tekintetében

 

Téged keresünk, ha rendelkezel:

 

 • jogi egyetemi végzettséggel vagy szakirányú felsőfokú végzettséggel és legalább 3 éves releváns szakmai tapasztalat közbeszerzési területen
 • szerepelsz a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadók névjegyzékében, vagy a bejegyzéshez szükséges valamennyi feltétellel rendelkezel
 • középfokú nyelvismerettel (angol és/vagy német)
 • magabiztos felhasználói szintű számítástechnikai és MS Office (Word, PowerPoint, MS-Project, Excel) ismeretekkel
 • precizitással, rugalmassággal és terhelhetőséggel
 • önálló és csapatban történő munkavégzési képességgel
 • projektközpontú szemlélettel, hatékony problémamegoldó képességgel
 • kezdeményező és együttműködő készséggel
 • kiváló kommunikációs és szervezőkészséggel

 

Előnyt jelent a kiválasztás során:

 

 • közbeszerzési szakjogászi végzettség
 • közbeszerzési menedzser végzettség

Miért válassz minket?

 

Célunk a barátságos, motivált, célorientált csapat kialakítása, melyben fontos szerepet kapsz. Versenyképes fizetést és juttatási csomagot kínálunk, valamint jó hangulatú közösségi programokkal hozzuk össze a kollégákat egy kötetlen beszélgetésre, ismerkedésre. Irodaházunk központi helyen, a Deák tértől néhány percre található, számos közlekedési eszközzel könnyen elérhető.

 

 

 

Vár a BKK csapata!

Amennyiben kihívásokkal teli karrierlehetőséget, változatos munkát, versenyképes juttatásokat, kellemes, modern munkakörnyezetet keresel, nyitott vagy az új tapasztalatokra, szívesen csatlakoznál egy fantasztikus csapathoz, és vállalatunk ügyfeleinek igényei számodra is elsődlegesek, kérjük, nézd meg aktuális állásajánlatainkat! Várjuk jelentkezésedet, legyél te is a csapatunk tagja!

Budapest közlekedésének működtetése és megújítása izgalmas és felelősségteljes munka, amely emberek ezreire van hatással nap mint nap. A BKK sikere a munkatársak szaktudásán, ügyfélközpontúságán és együttműködésén alapszik. Társaságunk elkötelezett a tehetséges munkavállalók felkutatásában és hosszú távú megtartásában. Ehhez folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőséget biztosítunk.

Önéletrajzod megküldésével elfogadod az adatkezelési tájékoztatónkat, amelyet kérünk, olvass el az alábbi linken: Adatkezelési tájékoztató pályázók részére
 

 

Munkatársaink mondták:  

 

Kiszámítható a cég, jó a fizetés, és betekintést kaphatok a munkám révén az egész főváros működésébe.

 

Szeretem látni a munkám eredményét a mindennapokban. Szakmai kihívásnak tekintem, hogy amit a tervezőasztalnál kitalálunk, az Budapest lakosságának érdekeit szolgálja. A végén pedig megelégedéssel tölt el, amikor megvalósulnak a fejlesztéseink.

 

Presztízsnek tartom, hogy itt dolgozhatok. A legnagyobb fejlesztések részesei lehetünk, amelyekre még az unokáink is büszkék lesznek majd.

 

A vezetőség nyitott az innovatív ötletekre, és értékelik a munkámat.

 

Mindig pontosan érkezik a fizetés a számlámra, és a vállalat korrekt módon elszámolja a túlórákat is. Jó a munkaszervezés, és számomra lényeges az is, hogy frekventált helyen, belvárosi irodában dolgozhatok, a munkába járáshoz pedig közlekedési támogatást kapok.

 

Nem a multik központi anyagait adaptáljuk, hanem saját ötleteinket valósíthatjuk meg. A cég vevő a kreativitásunkra.

 

A kollégákkal nemcsak munkaidőben jó együtt lenni, de a szabadidőnket is gyakran töltjük együtt. Sportolni, szórakozni járunk, utazgatunk. A magánéletben is számíthatunk egymásra.

 

Gyakornokként kerültem a BKK-hoz, és hamar érdemi munkát tudtam végezni. A gyakornoki időm letelte után már nem volt kérdés egyik fél részéről sem, hogy maradok. A cég igényt tart rám, mindenben támogatnak, én pedig tökéletes karrierutat látok magam előtt, és szakmailag kiteljesedhetek.