2015. július 28-2016. február – Gyalogosok, kerékpárosok, autósok

Gyalogos forgalmat érintő változások

Ez alatt az idő alatt a Rózsa utca és a Jósika utca közötti szakaszon járdaépítést végeznek, valamint befejezik a villamosok felsővezetékének építését.

Kerékpáros forgalmat érintő változások

Az István utca és a Rózsa utca között továbbra is a megszokott rend szerint lehet kerékpározni. A munkálatok miatt a Rózsa utca és a Szilágyi utca között az úttest nem használható. Mivel a járdán csak tolni szabad a biciklit, ezért azt javasoljuk a kerékpárosoknak, hogy kerülő útvonalon közlekedjenek.

Közúti forgalomkorlátozások

Június 28-ától visszaáll az eredeti forgalmi rend a Görgey Artúr utca – István úti villamosvágányív elkészülte után, ezért a Deák Ferenc utca, a Csokonai utca és a Klauzál utca nem lesz zsákutca.

Június 28-ától várhatóan 2016 február végéig lezárják a Görgey Artúr utca István út és Rózsa utca közötti szakaszát. Az építési területre és az ingatlanok célforgalma részére a behajtást egy irányból biztosítják. A Görgey Artúr utca lezárt szakaszára csatlakozó utcák zsákutcák lesznek, így azokról a Görgey Artúr utcára kihajtani nem lehet. A villamospótló-autóbuszok és egyéb közösségi közlekedési járatok közlekedése érdekében a Klauzál utcát a Csokonai utca és a Türr István utca között a Türr István utca irányába egyirányúsítják.

Kérjük, hogy a munkavégzés ideje alatt az említett területen az ideiglenes forgalmi rendet, és a megváltozott autóbusz-közlekedést figyelembe véve, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Utoljára frissítve: 2015. július 24. péntek, 12 óra 05 perc