2015. június 13-július 27. – Gyalogosok, kerékpárosok, autósok

Gyalogos forgalmat érintő változások

A gyalogos forgalom a munkálatok idején is zavartalan, a járda akadálytalanul használható a forgalom elől lezárt útszakasz mellett is.

Kerékpáros forgalmat érintő változások

Az István utca és a Rózsa utca között továbbra is a megszokott rend szerint lehet kerékpározni. A munkálatok miatt a Rózsa utca és a Szilágyi utca között az úttest nem használható. Mivel a járdán csak tolni szabad a biciklit, ezért azt javasoljuk a kerékpárosoknak, hogy kerülő útvonalon közlekedjenek.

Közúti forgalomkorlátozások

A Görgey Artúr út felújításának kezdetén korábban életbe lépett közúti forgalomkorlátozások 2015. június 15-étől az alábbiakkal egészülnek ki:

A Görgey Artúr út – Deák Ferenc utca – Csokonai utca csomópontban átépül a 12-es és a 14-es villamos vágánya és az útpálya is. Az építkezés miatt a Deák Ferenc utca, a Csokonai utca és a Klauzál utca a Nádor utca irányából ideiglenesen zsákutca, az István út - Görgey Artúr út útvonal pedig a Lőrinc utca és az Erkel Gyula utca között egyirányú lesz a Szilágyi út felé. A dél felé haladó forgalom számára az István út helyett a Rózsa utca, illetve a Templom utca – Lőrinc utca útvonal igénybevételét ajánljuk.

Kérjük az autóval közlekedőket, hogy a munkavégzés ideje alatt az említett területen – az ideiglenes forgalmi rend és az új autóbusz-közlekedés miatt – fokozott figyelemmel haladjanak!

Utoljára frissítve: 2015. június 11. csütörtök, 13 óra 20 perc