Új BKK ügyfélközpont Kelenföldön

Megnyitott a BKK új ügyfélközpontja a nemrég átadott kelenföldi aluljáró őrmezői oldalán. Itt a közlekedéssel kapcsolatos minden ügy elintézhető: jegy- és bérletvásárlás, parkolási vagy teherforgalmi behajtási információk, taxipanasz-kezelésről és általános utastájékoztatás. A hamarosan induló MOL Bubival kapcsolatos kérdéseikre itt is választ kaphatnak az érdeklődők.

Az új létesítmény megoldást jelent az eddigi nehézkes, időnként hosszú sorban állással együtt járó jegyvásárlás és ügyintézés problémáira. A modern ügyfélközpontban több pult található, így egyszerre 3-4 munkatárs segíti a BKK ügyfeleit. A március 28-ai nyitás óta egyre nagyobb számban érkeznek az érdeklődők. Legtöbbször a jegy-, illetve a bérletvásárlás a cél, de gyakoriak a hamarosan startoló MOL Bubival kapcsolatos kérdések is. Az ügyfélközpontba érkezők sorszám szerint kerülnek az ügyintéző pulthoz, ezért az új rendszer jóval gördülékenyebb és hatékonyabb. A kényelmetlen várakozást elkerülhetik az aluljáróban is megtalálható TVM automaták használatával is, amelyekből a legtöbb jegy- és bérlettípus megvásárolható. Az ügyfélközpont munkatársai abban is segítenek, hogy az ügyfelek magabiztosan használhassák a 300 új automatát, amelyből már több mint 100 megtalálható a fővárosban.

Az ügyfélközpont nemcsak a helyi ügyfeleknek, de a turistáknak is nagy segítséget adhat: információt kaphatnak a főváros közlekedési hálózatáról, az ideérkezők ezért könnyebben tájékozódhatnak. A fővárosban évtizedek óta megszokott jegyárusító ablakok helyett mára színvonalas és kényelmes lehetőség nyílt a közösségi közlekedéssel kapcsolatos ügyek intézésére.

A közlekedésben részt vevők mindennapjait könnyítik meg a városban egyre több helyen megjelenő ügyfélközpontok. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, a Deák Ferenc tér és a Rumbach Center után a 4-es metró két végállomásán – Kelenföld vasútállomásnál és a Keleti pályaudvaron – is helyet kaptak az egyedi kivitelezésű és egységes dizájnú ügyfélközpontok, amelyek a háttérben elhelyezett tömegközlekedési hálózatot ábrázoló térképről ismerhetők fel. Munkatársaink mindennap reggel 5:30 és 22:00 óra között várják az érdeklődőket. A BKK 2016-ig a város összes fontos csomópontján kialakít ilyen létesítményeket.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.